4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Można to wiem, ale czy smak bedzie znosny do picia albo czy wiekzych obrazen na np, zebach od tego duzo nie bedzie niz po snifach
  • 164 / 45 / 0
@CpamZycieiMefedron Bez sensu moim zdaniem, bo herbata będzie niesmaczna, a ponadto jak sam słusznie zauważyłeś mefedron w najlepszym wypadku ma działanie neutralne na zęby. Ja sam jak piłem klefa czy metafedron to rozpuszczałem w małej ilości soku na jeden łyk i potem od razu popijałem wodą, żeby wypłukać usta.
  • 507 / 119 / 0
Normalnie ci się rozpuści i mozesz wypic/polknąć. Jak coś to tylko nie wal tego IV, niezależnie co dodasz to herbata w żadnym razie nie nadaje się do iniekcji xD (wole to wyraźnie napisac biorąc pod uwagę jakich mamy asów na forum xD)
  • 177 / 6 / 0
Jaki zachować odstęp między dawkami donosowowymi ?
  • 4954 / 867 / 0
Najlepiej walić następna kreskę dopiero jak pierwsza całkiem zejdzie i powoli wjeżdża smuteczek, serio. Mówię to z własnego doświadczenia, wiem że trudno się powstrzymać ale jak dorzucamy kolejne gdzie poprzednia Nie przestała na dobre działać to efekt się kumuluje, zwala większą i porycie większe.
  • 111 / 36 / 0
@serotoninowy
Lool myślałem, że tylko ja tak robiłem :D

To jest moim zdaniem najlepszy sposób brania mefa, czy tych anologów mewy.
Schodzi całkowicie pojawia się depresja, nagle kontra i jest pięknie.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 6 / 0
W FAQ na forum jest czas działania 2-5h, ja mam wrażenie że po małej 1h już puszcza i zostaje pusta stymulacji...

Jak u was to wygląda ?
  • 3455 / 557 / 2
U mnie (małopolskie, Kęty) przyszedł mefedron przemycany z Czech, a w Czechach z Chin. Kryształ, długie igiełki. Trzyma osiem godzin, euforia pierwsze paski godzina czterdzieści pięć minut. Szczurki po 75 mg. Naprawdę kosa.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4954 / 867 / 0
Jak trzyma 8h to na pewno nie jest to mefedron :korposzczur:

@Wariat99 najlepszy sposób na uniknięcie potężnej zwały, porycia i depresji :)

@xqzw bo tak jest, zostaje ta pusta stymulacja jeszcze na godzinkę gdzieś, najlepiej poczekac aż puści i dopiero następny lajn.
  • 926 / 169 / 0
@Wariat99 i @serotoninowy , o tak. Najlepiej w taki sposób poprawiać :) Też starałem się trzymać jak najdłużej. W ogóle jak się waliło z kimś to było szybciej czuć że puszcza, bo gadka się nie kleiła i praktycznie co godzinę jakaś poprawka musiała wpadać, a jak w samotności brałem to nieraz mogłem dociągnąć do 2-2.5 h bez poprawki : )
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.