Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2538 / 215 / 0
Nie mam pojęcia, ale stawiam na klefedron. Nie bawiłem się na tyle w stimy by mieć rozeznanie, ale opisów by się zgadzało.
  • 519 / 47 / 0
tramadol bije stimy ma głowę.Ta różnorodność fazy miażdży.Coś jakby polaczenie kilku specyfików
  • 103 / / 0
Uważam tak samo,u mnie nigdy nie była to sama,pusta stymulacja,zawsze towarzyszył jej świetny nastrój,chęć do działania, euforia itp.

Pierwsze miesiące z T były bardzo przyjemne, dlatego jak później pokazał swą prawdziwą ywarz,tak trduno było się pożegnać.....
"Do bramy bo pada deszcz, zaćpiesz przejdzie dreszcz i znów przed życiem pęknie strach, Twój strach, który Cię zmusza, aby ćpać"
  • 2538 / 215 / 0
To fakt, jest skurwysyn :D Jak to dobrze napisałeś, początki oczarowują, a później się okazuje że bez witaminki T się jest nie do życia. Jak nabijesz odpowiednią ( dużą) tolerkę na opio, już nigdy nie podziała jak na początku, a ,,Ile bym dał, by przeżyć to znów .... ;) )
  • 1016 / 97 / 0
Nie wiem o czym wy mówicie, u mnie właśnie pierwsze razy były najgorsze a konkretniej ten "dzień po". Teraz sprowadza się to do wypocenia się jak świnia przez kilka godzin i już jestem jak nowo narodzony. Tzn. umyć się też trzeba. Jeść też.
The child is grown
The dream is gone
  • 560 / 9 / 0
Dzisiaj wybrałem się do ośrodka terapii uzależnień(przymus sądowy), ale to co było umieszczone na wywieszce na drzwiach nie pokrywało się z rzeczywistością. Lekarz nie przyjmował, tak jak to jest napisane cały tydzień, tylko wczoraj. Czekałem cztery godziny, żeby dowiedzieć się, że go nie ma... Pomyślałem jednak, że dnia nie zmarnuje i wybrałem się do innej przychodni po jakieś słodycze. Mojej pani nie było, ale poprosiłem o wizytę u tej, która była. Troche stramowany i sklonowany, bezczelnie powiedziałem, że potrzebuję leków. Babka do mnie: ''no tak Clonazepam uzależnia, zolpidem uzależnia, Tramal jeszcze bardziej''. Pomyślałem, że jak dostanę Zolpic, to będę miał szczęście. Powiedziała mi, że ją też czasem boli mocno kręgosłup, ale bierze inne nie uzależniające leki. Na to ja, że spadłem z kilku pięter i mam kręgosłup na stabilizatorze- co jest prawdą. Powiedziała żebym się rozebrał. Myślałem, że mnie osłucha, a ona chciała obejrzeć moje plecy. ''Tak jest blizna na pół kręgosłupa, które to kręgi?...'' Dostałem wszystkie trzy tyle, że zamiast 50szt. Tramca 200 przepisała mi 30. Dzień mimo wszystko zaliczam do udanych, bo bez recek zapłaciłbym 160-180 zeta więcej. Ps. przez ile ważna jest recepta na Tr?
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 262 / 8 / 0
30 dni od daty do zrealizowania, jak jest x to od daty wypisania recki. Ile płacisz za tram bez recepty?
To tak, jakbyś się wielbłąda na pustyni
zapytał czy wody chce. :nuts:
  • 560 / 9 / 0
Nie miałem żadnych papierów ze sobą, bo nie planowałem wizyty w przychodni, więc poszło na 100% wszystko. Nie mam hajsu i na razie wykupiłem tylko Zolpigen(7,99) i klony(11,56). Tramal Retard 200/30szt. 100% odpłatności na dzień dzisiejszy, w każdej aptece w Polsce kosztuje 40,88gr.(słowa farmaceutki). Pisałem, że oszczędziłem dlatego, że nie kupiłem Tramu z netu jak to się zwyczajowo dzieje. klony ze zniżką są wydawane tylko na padake- i tak są tanie.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Można podbić działanie trampka retard 200 jakimiś otc?
Tak się pięknie złożyło, że trochę mi tego wpadło.
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 519 / 47 / 0
Działanie trampka jeśli chodzi o stymulujące, to podbija się kawą
Zablokowany
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.