Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Z tego co się orientuję jakiś wypełniacz (paracetamol?) zalepia nos, tu tego na szczęście nie było. Wjazdy żrące, ale bez przesady, zapach... tu tylko można powiedzieć, że prawilny.
Następnym razem postaram się o lepszy kontakt.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Coraz więcej pasty na rynku której jakość wymaga w chuj do życzenia.
Większość sortów ma dużo podobieństw czyli zapach coś aka trup, że nie raz aż się cofa, mokre małe grudki które z łatwością rozgnieść a dawki dla kogoś z doświadczeniem są od 300mg ..
W sumie za mną za chwile 4 lata regularnego zażywania fety, ilość różnych sortów które miałem pewnie nie zlicze. I niestety jedynie jak moge podsumować te 4 latka to że niedługo lepszym wyjściem będzie jakis mierny rc.. Oczywiście w zależności od dojść jakie ktoś ma, są jeszcze osoby które celują w jakość a nie w profit.
Niedawno wróciłem do mojego starego dojścia i przyznam że doznałem szoku.
Zapach minimalny nie standardowo żrący tylko taki subtelny, w jednej dużej kremowo-białej bryłce która była tak twarda że mam jej wgłębienie na karcie.
Zapomniałem już dawno jakie to może byc piękne, mocny przyjemny kop dopaminowy z mocnym stimem. Ale niestety trzeba się naszukać.
Ten fakt akurat przetestowaliśmy bardzo dobrze i wyjątkowo dobrze sprawdza się w przypadku amfy. Jak się ma 30 lat to klepie umiarkowanie, jak się ma 40 to delikatnie a jak 50 to sama stymulacja bez chwili dopaminowego kopa.
Związane to jest z budową komórek nerwowych, jak się przekształcają ze starością i przez to człowiek przeżywa o wiele mniejszą fazę. Taki stary człowiek ma podkłady dopaminy i w ogóle i ma potencjał, żeby czuć się młodo, rzecz w tym, że amfetamina nie daje tego efektu co kiedyś.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.