Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
A tak serio to sa klasyczne objawy uboczne. Zawroty glowy, lekki brain fog, pomieszanie z poplataniem. One mijaja, jak dlugo bierzesz.
I dobre jest na nocne poty na opio skręcie. Bardzo dobra substancja tylko trzeba uważać żeby nie przeholować bo ponoć wychodzenie z rocznego ciągu trwa trzy
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Może się tak bardzo nie telepałem i znikały nieuzasadnione lęki, ale to trwało krótko, może dwie godziny. Na sen w ogóle się nie nadawała.
06 grudnia 2017JSC pisze: ponoć wychodzenie z rocznego ciągu trwa trzy![]()
A propo - nie mogę znaleźć jego kanału na tubie, czyżby usunęli mu konto. @PEA i inny hyperrealowicz pisali kiedyś o uprzejmym poinformowaniu Pfizera o jego działaniach
Nie przeczytałem całego wątku stąd moje pytanie, dlaczego jednych ludzi duże dawki zamulają a na innych działają euforycznie?
Od tygodnia brałem 75mg rano, od dwóch dni 150mg rano i powiedziałbym że kompletnie nie działają na lęki. Jedynie czuje lekkie splątanie.
Myślicie ze powinienem kupić druga pakę i brać jeszcze przez miesiąc bo ”może coś zaskoczy”?
Jeśli masz duże fundusze to dokup paczkę, ale wiesd, że to takie benzo dla biednych.
Lepsze jest w/g stosowanie leków jak zaleca doktor.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Zauważyłem, że jest teraz bardzo chętnie przepisywana na wszelkiego rodzaju zaburzenia lękowe i rzeczywiście pomaga. Mam wrażenie, że poza działaniem przeciwlękowym podnosi nastrój - doktor mówi, że to częsty objaw, choć nie zna mechanizmu działania.
Myślę, że lek godny polecenia dla osób z zaburzeniami lękowymi, tylko nie szarżujcie z dawkami, bo po kilku-kilkunastu dniach stosowania wysokich dawek działanie wyraźnie słabnie. Wystarczą 2-3 dni przerwy i wszystko wraca do normy. Maksymalna dawka terapeutyczna to 600mg dziennie, dzielone na dwa razy.
Objawów odstawiennych fizycznych nie zauważyłem żadnych, ale nastrój mocno spadał gdy mi się kończyła.
twojego upadku
06 grudnia 2017dash pisze:Nie jestem pewny czy to ironia :) Znów wracamy do kwestii niedojebanego gościa z youtube, który żarł to w zapewne ogromnych dawkach (mieszka w UK, a tam rządzi lyrica przepisywana w znacznie większych dawkach niż u nas).06 grudnia 2017JSC pisze: ponoć wychodzenie z rocznego ciągu trwa trzy![]()
A propo - nie mogę znaleźć jego kanału na tubie, czyżby usunęli mu konto. @PEA i inny hyperrealowicz pisali kiedyś o uprzejmym poinformowaniu Pfizera o jego działaniach![]()
Pewnie chodziło Ci o to.
Co do powyższego filmu, to jak widać uzależnieni się trafiają głównie w UK, bo tam, tak jak pisałem wcześniej lekarze się nie pierdolą w tańcu jeśli chodzi o dawkowanie. Może teraz jak pregabalina jest bardziej poznana, to się zmienia.
Lyrica, z tego co wiem, to ma dużo mniejsze te kapsulki. Większe dawkowanie w UK?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.