Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 182 / 3 / 0
Najlepiej znalezc 1 porzadnego.
Aha, do tego porada...prywatnie, tam gdzie za wizyte placisz po wizycie, twoje szanse wzrastaja kilkakrotnie. Na SOR ciężko.
Prywatnie rodzinny 6 dych, do tego dostaniesz ze 120 po 200 mg i wychodzisz i tak na swoje.

Jak masz jakies papiery to wogle masz latwo. Ja raz 1 raz poszedlem w nieznane na nocna opieke w innym miescie , dostalem 180 po 200 do tego rolki.

Choc szczerze z bzd mialem problem. Zalatwilem tylko raz procz tych rolek i to prywatnie, tylko temu
  • 785 / 16 / 0
a jak bym rodzinnej powiedzial ze chce stosowac jako antydepresant bo wyczytalem ze tez takie ma dzialanie dala by ? a prywatnie beda poradnie na miescie ? dostane wtedy tez musze ta wkretke walnac JA DZIS BYLEM ALE NIE DOSTALEM TYLKO DALA MI JAKIS BIOFENAC a w innym miescie na dyzurce dajmy do niska mam 5km udalo by sie tam wysepic ?
  • 1016 / 97 / 0
Znając życie to jako antydepresant da ci coś zupełnie innego, bo sorry ale stosowanie opio jako antydepresantów to wiemy wszyscy do czego prowadzi ale lekarze głupi nie są, no chyba że masz takiego co mu tylko na kasie zależy i zgodzi się na układ jak pisano wcześniej.
Mocarny888 pisze:
Ile zapodać retardow żeby było dobrze.300 mg na raz.Czy lepiej 200 mg a po 2 godzinach dorzucić? Tolerka 2 razy w tygodniu z 1.5 miesiąca.Na początku 200 mg dobrze działało a ostatnio słabo.
Ja bym brał 300 od razu, kiedyś dorzucałem i jak dla mnie to chujowo działała ta dorzutka.
The child is grown
The dream is gone
  • 785 / 16 / 0
dobra pojde do rodzinnej ale jak powiem dajmy ze bralem wczesniej tramal na bole to skad mam powiedziec ze mialem czy cos
  • 398 / 24 / 0
w szpitalu czy na sorze ciezko cokolwiek wysepic. najlepiej u rodzinnego, warto miec jakies zdjecie rtg i narzekac na odnawiajacy sie bol. jeszcze opcja u specjalisty, zeby wypisal do rodzinnego, ze berzesz tramca stale.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Choćby od kogoś z rodziny :) Sprawdziłem w praktyce gadkę, była Ok.
  • 839 / 68 / 0
W sensie, że użyłeś mojego scenariusza? :cheesy: O jaki tramal poprosiłeś, udało Ci się załatwić krople?
Od siebie jeszcze dodam, że lekarki o wiele chętniej wypisują leki facetom niż kobietom. Nie wiem czym jest to spowodowane. Może widząc niebrzydką, młodą dziewczynę z automatu włącza im się ból dupy i robią się takie cięte?
Tak czy siak, kilka razy spotkałam się z odmową (nawet najmniejszej paczki! :(), ale jak scat szedł do lekarza to nigdy się nawet nie wysilał, a dostawał co chciał i to zawsze. Także panowie, macie łatwiej moim zdaniem.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 438 / 18 / 0
@ up a może po prostu Tobie nie idzie ?
mam miłe wspomnienia z kropelkami, raz osuszyłem flakonik tego specyfiku, parę razy retardy i kropelki wygrywają.
na szczęście nie mam na tyle uwrażliwionych receptorów opioidowych, aby do tego wracać.
Jedna butla w cv i podziękowałem ogólnie dupy mi nie urwało.
Uwaga! Użytkownik samedobretopy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Chciałbym się pochwalić i ostrzec amatorów zarazem. Walilem tram z parędziesiąt razy do tej pory i na mnie zajebiście działają dawki juz 70 mg więcej nie trzeba, jedynie Tolerka zwiększa się w ciągu np po paru dniach potrzebuje to 140-200. Wiec robie tak że ładuje max 3,4 dni i parę dni przerwa. Nie wyobrażam sobie zarzucić 400 jak tu większość robi. No ale już wcześniej doszliśmy na tym forum ze możliwe mam jakieś boskie enzymy
  • 785 / 16 / 0
dostalem na pogotowiu paczke 50mg retard 30 sztuk ole na pierwszy raz walic tego skoro nigdy w zyciu nie uzywalem? i co po czuje po tym ?
Zablokowany
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."