Musisz mieć duże deficyty skoro tak widoczne masz efekty. Z doświadczenia zauważyłem, że im kto zdrowszy ma mózg, tym mniejszych korzyści doświadcza dzięki nootropom.
Także ja jestem hepi, aczkolwiek za kilka tygodni wznowie terapię i zobaczymy, jak sprawa wyglada.
https://www.reddit.com/r/Nootropics/com ... post_title
Fuzja - D5
Potrzebuję informacji, czy ktoś będąc na SSRI używał z powodzeniem sunifiramu?
Obecnie sam jestem na SSRI i sunifiram odstawiłem.
Ja używałem kiedyś z paroksetyną (dwa lata temu) i niedawno z wenlafaksyną (SNRI), bardzo dobzie się czułem.
@Vetulani44
Ty łączyłeś swego czasu serte z suni, zauważyłEŚ jakieś skutki prócz tego że serta spłycała sunifiram? Ja też odnoszę wrażenie że nieco słabiej działa.
Ja tego nootropu używam w dawkach ~50mg dobowo.
Nawet przy pierwszym braniu, taka dawka była dla mnie optymalna, aby poczuć cokolwiek.
Nigdy nie doświadczyłem uboków, niższych dawek w ogóle nie czuję.
Źródło to sklep który aktualnie go nie ma, z roślinnie kojarzącą się nazwą - wydaje mi się, że legit.
W dawkach, o których wspomniałem (najmniejszych, po których czuję cokolwiek) działa w porządku i wydaje mi się że tak, jak powinien.
Od używek jestem praktycznie czysty od pół roku, kiedyś mocno nadużywałem stymulantów.
Skąd ta niewrażliwość?
(suni biorę od 3mies w trybie 2tyg biorę, 2tyg nie)
Jakie efekty zaobserwowałeś na takich dawkach? Ja parę razy poważyłem się na więcej, jednym z efektów było pobudzenie oraz polepszenie nastroju.
Kurwa, dawkowanie to 5-10mg per dawka. Nie siejcie fermentu. Biorąc więcej marnujecie suplemencik i prosicie się o skutki uboczne.
Biadolisz. To dawkowanie to tylko założenie zaproponowane przypadkowo. Nikt nie ustalił właściwego dawkowania. Jest nieznane. Wyraźnie chyba widzisz u użytkowników rozbieżność w reakcji na sunifiram - niektórym serce wymięka przy 20mg a inni świetnie się czują po 30.
Oczywiście warto zaczynać od niskich dawek kiedy próbujemy sunifiramu.
Dziś zjadłem w dawkach podzielonych około 50mg, taki wyskok. I muszę powiedzieć że nawet jak zapomni się o zjedzeniu posiłku, ten środek będzie dalej wyciskał z nas wszystkie soki, i nawet kiedy stanie się to męczące zapewni sprawność umysłu. Konkluzja jest taka by w takiej sytuacji jak najszybciej zapewnić sobie paliwo, gdyż osłabienie przy jego stosowaniu moim zdaniem wzmaga jego toksyczność.
Ogólnie wiadomo, że jest on środkiem toksycznym prawdopodobnie w każdej dawce. Także łapiąc się za niego miejmy świadomość o możliwych konsekwencjach w przyszłości, nawet stosując się do zalecanych "5mg". Nie bez powodu ten środek został porzucony przez badaczy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.