Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 556 / 2
21 lutego 2023techniczny pisze:
20mg memantyny
+1h 300mg DXM
+30min po deksie 240mg kody
Klawo ale nie dojebanie chociaz ja ostatnio raczylem sie również oksami troche
Techniczny nie strasz mnie tym odkopywaniem tematów.....

@techniczny ja uważam, że albo koda albo DXM nie ma sensu psuć podbijać fazy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 553 / 117 / 0
@up uważam, że to znakomity miks.
  • 586 / 123 / 0
@Mefistofeles1945

Czemu to cie tak straszy? haha

Wiadomo że czysta koda jest najlepsza ale jak chodzi o uwalenie się wieczorem to ten miks mnie zgrzal i odkleił cudownie pluszowo. Tak samo bez memantyny wchodziło ale słabiej zdecydowanie.
  • 3455 / 556 / 2
@techniczny np. zauważyłem badzingle która wali Majkę a nie ma słuchu o niej już od dawien dawna...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 586 / 123 / 0
@Mefistofeles1945
Co masz na myśli bo chyba nie rozumiem?
  • 3455 / 556 / 2
Odkopując temat sprzed roku zauważyłem nick bandzingli czy jakoś tak, która nie udziela się już długi okres czasu na forum. Może przedawkowała Majkę? Tak sobie pomyślałem.

@badzingla odezwij się czy żyjesz.
  • 586 / 123 / 0
Up @badzingla
  • 549 / 179 / 0
@Mefistofeles1945
@techniczny ale macie dobry timing :D Akurat przeglądałam forum czytając o jakichś dziwnych, dzikich substancjach typu MDPV

Jasne, że żyję. Nigdy też jakoś grubo nie przedawkowałam majki, więc nie wiem skąd wzięliście takie podejrzenie w ogóle - i w najbliższym czasie też jej na pewno nie przedawkuję, bo ostatnio wolę fentanyl %-D Ale nie czuję, jakby on jakoś bardzo chciał mnie zabić.

A jeszcze żeby było do tematu to dziś użyłam z kodeiną Tussidex i bardzo ładne są te tabletki. I mają aż po 30mg!
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 586 / 123 / 0
@badzingla
Z tym fentem to niestety witam w klubie ale stety-niestety nie mam dostępu i finansów.

Ale offtop poleciał xd
  • 3455 / 556 / 2
O @badzingla jesteś ale miło myślałem że coś Ci się stało.

Całusy :*****
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.