29 grudnia 2023furyofpatientman pisze: Generalnie ja podczas brania antydepow bralem opio, rozne oksy metadon mst i raczej nic mi sie nie stalo ale ja nie wpadam w letnie ciagi, tylko raczej jak mam blister to jestem wylaczony przez tydzien dwa.
30 grudnia 2023Eukodal pisze: Co sie może stać po puknieciu na raz 450mg Oksy na raz? z klonem i pregabaliną?
Ja sie osobiscie balem mixowac 40mg oxy z jakakolwiek benzodiazepina, potem probowalem z 0,25 alpry pozniej wiecej, tak samo z klonem. Ale wole czyste dzialanie opiatow.
Ale jak schodzi opio to benzo lodzio miodzio hehe, ale jak mnie dobrze oxy walą bo robie przerwy to jak wrzucam z 0.5-1mg alpey, to też jest bosko.
cześć, tak jak w temacie- jak uważacie a może macie własne doświadczenia, czy można zdobyć oxycontin lub silne benzodiazepiny, typu klonazepam z poziomu telemedycyny ?
Może jeszcze istnieją Serwisy w 2024 roku, które bezproblemowo wystawiają recepty na opiaty lub klonazepam?
Jestem ciekawy Waszej opinii 😀
Piszcie w następnych postach.
Ps.
Gdybym znalazł się na głodzie, znacie jakieś Serwisy z Lekarzami, którzy mają wszystko w dupie i wystawiają recki ? ( pytanie czysto teoretyczne)
E. Hemingway
A jak jest u Was ?
Magicy z Serwisów robią meeega problemy ?
Przypominam, że chodzi o realia stycznia, początku 2024 roku
E. Hemingway
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.