Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 93 / 5 / 0
@halcoder Mam dokładnie to samo, że po baklo z pregabaliną czuje sie nareszcie tak jakbym chciał i w końcu czuje motywacje do czegokolwiek. Do dawki 50mg/dzień baklo jest dosyć bezpieczne ale napewno po nawet kilku dniowym ciągu jeśli przestaniesz brać z dnia na dzień to licz sie z tym że kilka dni będziesz sie czuł gorzej niż przed rozpoczęciem leczenia baklofenem
  • 229 / 26 / 0
Czy alpra z rana może zaburzyć działanie kody wieczorem?
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 867 / 253 / 0
alpra ma krótki t1/2, więc nie powinna
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 8103 / 909 / 0
19 kwietnia 2021Synecdoche pisze:
Czy alpra z rana może zaburzyć działanie kody wieczorem?
Spokojnie możesz brać, nie zaburzy działania kody. :pacman:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1534 / 196 / 0
jest sens mieszac lorka z alprą?
  • 2394 / 653 / 0
Żaden - chyba tylko taki że leki silnie na siebie wpływają i będziesz miał bardzo szybko nawet nakładam małych dawek dużą benzo pizdę. Przytłacającą i ciężką do ogarnięcia która zapewne zakończy się lukami w pamięci. No Chyba że faktycznie ograniczysz się powiedzmy do 0.5 alpry i 1mg lorka i wspomożesz enerdżolami - wtedy jest to kwestia osobnicza i może z tego powstać coś ciekawego, wartego uwagi. Sam kiedyś osiągałem dosyć fajny i unikatowy stan po 0.5 klona 1 mg alpry.
  • 3574 / 582 / 1
Odradzam spożywanie zolpidemu po thiocodinie. Już któryś raz mi się to "trafiło" i zgłaszam uporczywe nudności, kończąc nawet na rzyganiu. Nawet jeśli od spożycia thiocodinu upłynęło 6-8h, przyjęty wtedy zolpidem wyjątkowo siada na żołądek. Nie W sensie np wyzerania, czy bólu, ale nudności przez duże N.
Kojarzycie ten stan jak po zzarciu dwóch paczek 16tek thio najecie się do syta i treść podchodzi do gardła a brzuch wydyma się? Żołądek jest ściśnięty i nie posuwa pokarmu dalej, czego efektem jest niestrawność i zgaga. To dodajcie do tego nudności zolpidemowe, ale trwające 2 albo nawet i 3 razy dłużej niż czas półtrwania samego zolpidemu! (Bez kitu!)
Sam byłem tym mega zdziwiony bo zolpidem przeciez krótko działa. Chciałem wykluczyć przypadek ale tak się składa że to już tak któryś raz te kolejność niefortunnie sobie zafundowałem.

Zwykle jak robię kode to 360 z thio. zolpidem ok 2-4 tabsy. Często jedną przerabiam na kreskę. Właśnie ta metoda szczególnie jest przyczyną całego dyskomfortu. Gdy popołudniem kodze, to wieczorny onirex jest mnie w stanie pokarać do nocy późnej, kiedy to idę w końcu rzygać , co pozwala w końcu na ulgę.

To tak gwoli informacji i dla dóbra nauki.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1434 / 90 / 2
Od 10 lat nie mogę spać w nocy, śpię w ogóle do dupy z przerywanym snem jeszcze szło dużo benzo pomoże to spać w mixe z hydroksyzyną tak 100 mg?Czy mirtazapina lepsza?

fuzja - 909

Stestowałem z Elenium nie polecam działa jak neroleptyk, ale w sumie jak się ma problem ze snem to można brać i tak i coś tam działa na razie jednorazowo podbijając, ale tak warzywi!!!!!!!!

Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
action movie:gun:
  • 88 / 15 / 0
Nie dość że warzywi to jeszcze człowiek łapie kilogramy w zastraszającym tempie. Nasennie działa fajnie też tylko kilka dni. Gówniany lek.

Przeniesiono do Apteka - miksy - 909
Uwaga! Użytkownik Bolec89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Wzialem 10 tabletek prometiazine 2mg klonazepamu i mam steasznie oslabione miesnie wzialem 20mg procyclidiny i troche sie polepszylo, czy moge wziac tego srodka na skutki uboczne wiecej?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.