Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5383 / 990 / 0
Da sie ogarniac, ale zaloz ciemne okulary. Ja po jednym kartonie juz mialem problemy z pamiecia i ogarnianiem podstawowych rzeczy. Zdarzylo mi sie , ze zostawilem portfel na ladzie kiosku. Na szczescie sobie przypomnialem o tym i jakos odzyskalem. Lepiej nie brac dokumentow .... no moze jakas kartke z imieniem nazwiskiem nr. telefonu do rodzicow jakby Ci odjebalo i do psychiatryka zawieźli :D :D hehe

Mam pytanie. Nowy vendor ruszyl i u niego sa kartony 100 . Czy jaszczury tzn reptalianie takie tlocza oryginalnie? Do tej pory spotykalem sie z 1p-LSD w ilosci 125
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2897 / 619 / 10
Myślę, że tak, bo już widziałem kartony 100μg
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3651 / 999 / 2
Ogólnie dostawca czasami może się jebnąć w dawce. 150ug ALD-52 jeszcze da się przetrwać, ale 150 1P-LSD to tak jak ledzeppelin napisał, że mindfuckowo może być srogo.

Ja mieszkam w mieście i tripowanie na zewnątrz zawsze wiąże się z interakcją z ludźmi. Dlatego zamiast 1P-LSD biorę ALD-52 żeby miło spędzić czas na dworze i nawet iść do sklepu. Jak mixuje 1P z ALD to przynajmniej 5h w domu siedzę, bo trudno by było w ogóle wiedzieć, że ma się DOM i kim się jest. Wyjście to głupi pomysł xD

Zresztą po lizergamidach to jest taki specyficzny wyraz twarzy i udziwniona barwa głosu. Przy mniejszych dawkach <125ug chód jest w miarę nornalny. Oczy bardziej niż 5zł, dlatego okulary to podstawa-zresztą światło razi. Ewentualnie jak masz ciemne oczy, to na przypale można. Ale tak czy inaczej wzrok jest "świdrujący".
sky is the limit
  • 581 / 91 / 6
18 czerwca 2017ledzeppelin2 pisze:
Mam pytanie. Nowy vendor ruszyl i u niego sa kartony 100 . Czy jaszczury tzn reptalianie takie tlocza oryginalnie? Do tej pory spotykalem sie z 1p-LSD w ilosci 125
Na pewno od jaszczurów, z nadrukiem 1p-LSD? Oni mieli mają tylko takie. Przeszło przez moje ręce ... KILKA %-D 125 nie jadłem, ale pewnie tam kupili kryształ i zrobili swoje żeby mieć markę.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 306 / 15 / 0
Z czym warto zmiksowac jeden kartonik 100uq ?
  • 3651 / 999 / 2
z ALD-52 100ug. Jak lubisz level up psychodeliczny.
sky is the limit
  • 3245 / 556 / 0
No zamierzam właśnie 100uq od kosmity sprowadzić, może nie teraz ale w przyszłości, i to będzie mój pierwszy raz z sajko. Zamierzam założyć słuchawki i iść miastem z okularami. Tylko czy to wystarczy i jaki plan awaryjny sobie przygotować, z tym psychiatrykiem to rozumiem był żart? %-D

chyba, żeby zamiast kwasa wziąć od tego vendora mahometa :rolleyes:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 2897 / 619 / 10
Weź od niego homipta ;]

A plan awaryjny? Warto mieć benzo i kogoś kto w razie czego przybiegnie i cię uspokoi. No a psychiatryk nie taki straszny jak go malują :*)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 683 / 112 / 0
18 czerwca 2017pomasujplecki pisze:
No zamierzam właśnie 100uq od kosmity sprowadzić, może nie teraz ale w przyszłości, i to będzie mój pierwszy raz z sajko. Zamierzam założyć słuchawki i iść miastem z okularami. Tylko czy to wystarczy i jaki plan awaryjny sobie przygotować, z tym psychiatrykiem to rozumiem był żart? %-D

chyba, żeby zamiast kwasa wziąć od tego vendora mahometa :rolleyes:
mahomet od dawna nielegal, chyba chodziło Ci o 4-HO-MiPT?

IMO pomysł z wyjściem na miasto z dupy na maksa. Nie rób takich rzeczy pierwszy raz jedząc sajko, dobrze Ci radzę. Szczególnie jeśli Twój wybór padł na 1P-LSD. Jakby zebrać do kupy większość TR odnoszących się do tego lizerka i poszukać wspólnego mianownika, to jest nim wysoki współczynnik mindfuckingu, wyższy niż dla reszty rc-lizergamidów czy nawet klasycznego LSD. Z polskiego na ćpuński, "psychiatryk" w takim scenariuszu to nie alegoria ani hiperbola, tylko realna perspektywa.

Nie masz doświadczeni z sajko, nie wiesz jak Twój umysł zareaguje, więc zminimalizuj jak tylko się da napływ niepożądanych bodźców - wierz lub nie, ale sam widok obcych ludzi potrafi srogo poschizować. Celuj lepiej w jakiś odludny plener (łono dzikiej przyrody bardzo na propsie) i pomyśl o towarzystwie tripsittera. Przytoczę dwie anegdoty dla podkreślenia moich słów:

1) Paręnaście lat temu załatwiłem brackiemu i wspólnemu znajomemu 1 blottera prawilnego, klasycznego LSD. Wszamali po połowie i był to ich pierwszy kontakt ever z psychodelikami. Po czym wyruszyli na miasto (Sopot), z zamiarem pokręcenia się po "Monciaku" (słynny deptak w centrum tego kurortu - jeśli ktoś nie kojarzy), potem może po plaży. Mieliśmy się tam spotkać, żeby zakurzyć haszu. I kurwa koniec końców szukałem ich po jakichś jebanych lasach na obrzeżach Sopotu. Na "Monciaku" wytrzymali może z pół godziny i musieli salwować się ucieczką w bardziej ustronne miejsce - każda twarz wszystkich mijanych osób wywoływała w nich albo salwy dzikiego śmiechu, albo paranoiczne myśli typu "on wie, że ćpałem, zara zadzwoni po psy". A to był środek sezonu, kiedy Sopot co roku przeżywa najazd turystów, więc to nie była kwestia kilku, kilkunastu mijanych ludzi, tylko przepychania się w konkret tłumie.
2) W podobnym czasie znajomy, mający w chuj duży przebieg z narko, zeżarł 1 całego blottera, również "klasyka". I w centrum Gdyni, blisko urzędu miasta, w pewnym momencie położył się na chodniku i zaczął drzeć japę, że przygniotło go drzewo (albo latarnia, już nie pamiętam dokładnie), nie jest w stanie się podnieść, w ogóle to żegna się z życiem i właśnie zaczyna umierać :D Oczywiście zbiegło się trochę ludków i gdyby nie trzeźwi znajomi, którzy pozbierali go z gleby, to ktoś prędzej czy później zadzwoniłby po niebieskie kurwy.

Tak więc z szacunkiem i rozwagą proszę. To nie jakieś chujowy, bieda-euforyczny keton typu 4-CMC, dający banana na mordę choćby w pokoju obok Twoja stara umierała na raka. Tu set &AMP; setting jest absolutnie kluczowy :finger:
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 441 / 21 / 0
Czy jeśli biorę od kilku tygodni ekstrakt z dziurawca w dawce 900mg dziennie który jest iMAO to może mi się coś stać gdy wezmę 200mcg 1p-LSD, w sensie zespół serotoninowy czy coś w tym stylu ?

Jeśli tak to ile czasu powinienem odczekać aby bezpiecznie zażyć swoje kartoniki ?
Po prostu egzystuje w tym matrixie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.