Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie. Nowy vendor ruszyl i u niego sa kartony 100 . Czy jaszczury tzn reptalianie takie tlocza oryginalnie? Do tej pory spotykalem sie z 1p-LSD w ilosci 125
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ja mieszkam w mieście i tripowanie na zewnątrz zawsze wiąże się z interakcją z ludźmi. Dlatego zamiast 1P-LSD biorę ALD-52 żeby miło spędzić czas na dworze i nawet iść do sklepu. Jak mixuje 1P z ALD to przynajmniej 5h w domu siedzę, bo trudno by było w ogóle wiedzieć, że ma się DOM i kim się jest. Wyjście to głupi pomysł xD
Zresztą po lizergamidach to jest taki specyficzny wyraz twarzy i udziwniona barwa głosu. Przy mniejszych dawkach <125ug chód jest w miarę nornalny. Oczy bardziej niż 5zł, dlatego okulary to podstawa-zresztą światło razi. Ewentualnie jak masz ciemne oczy, to na przypale można. Ale tak czy inaczej wzrok jest "świdrujący".
18 czerwca 2017ledzeppelin2 pisze: Mam pytanie. Nowy vendor ruszyl i u niego sa kartony 100 . Czy jaszczury tzn reptalianie takie tlocza oryginalnie? Do tej pory spotykalem sie z 1p-LSD w ilosci 125
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
chyba, żeby zamiast kwasa wziąć od tego vendora mahometa :rolleyes:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
A plan awaryjny? Warto mieć benzo i kogoś kto w razie czego przybiegnie i cię uspokoi. No a psychiatryk nie taki straszny jak go malują
18 czerwca 2017pomasujplecki pisze: No zamierzam właśnie 100uq od kosmity sprowadzić, może nie teraz ale w przyszłości, i to będzie mój pierwszy raz z sajko. Zamierzam założyć słuchawki i iść miastem z okularami. Tylko czy to wystarczy i jaki plan awaryjny sobie przygotować, z tym psychiatrykiem to rozumiem był żart?
chyba, żeby zamiast kwasa wziąć od tego vendora mahometa :rolleyes:
IMO pomysł z wyjściem na miasto z dupy na maksa. Nie rób takich rzeczy pierwszy raz jedząc sajko, dobrze Ci radzę. Szczególnie jeśli Twój wybór padł na 1P-LSD. Jakby zebrać do kupy większość TR odnoszących się do tego lizerka i poszukać wspólnego mianownika, to jest nim wysoki współczynnik mindfuckingu, wyższy niż dla reszty rc-lizergamidów czy nawet klasycznego LSD. Z polskiego na ćpuński, "psychiatryk" w takim scenariuszu to nie alegoria ani hiperbola, tylko realna perspektywa.
Nie masz doświadczeni z sajko, nie wiesz jak Twój umysł zareaguje, więc zminimalizuj jak tylko się da napływ niepożądanych bodźców - wierz lub nie, ale sam widok obcych ludzi potrafi srogo poschizować. Celuj lepiej w jakiś odludny plener (łono dzikiej przyrody bardzo na propsie) i pomyśl o towarzystwie tripsittera. Przytoczę dwie anegdoty dla podkreślenia moich słów:
1) Paręnaście lat temu załatwiłem brackiemu i wspólnemu znajomemu 1 blottera prawilnego, klasycznego LSD. Wszamali po połowie i był to ich pierwszy kontakt ever z psychodelikami. Po czym wyruszyli na miasto (Sopot), z zamiarem pokręcenia się po "Monciaku" (słynny deptak w centrum tego kurortu - jeśli ktoś nie kojarzy), potem może po plaży. Mieliśmy się tam spotkać, żeby zakurzyć haszu. I kurwa koniec końców szukałem ich po jakichś jebanych lasach na obrzeżach Sopotu. Na "Monciaku" wytrzymali może z pół godziny i musieli salwować się ucieczką w bardziej ustronne miejsce - każda twarz wszystkich mijanych osób wywoływała w nich albo salwy dzikiego śmiechu, albo paranoiczne myśli typu "on wie, że ćpałem, zara zadzwoni po psy". A to był środek sezonu, kiedy Sopot co roku przeżywa najazd turystów, więc to nie była kwestia kilku, kilkunastu mijanych ludzi, tylko przepychania się w konkret tłumie.
2) W podobnym czasie znajomy, mający w chuj duży przebieg z narko, zeżarł 1 całego blottera, również "klasyka". I w centrum Gdyni, blisko urzędu miasta, w pewnym momencie położył się na chodniku i zaczął drzeć japę, że przygniotło go drzewo (albo latarnia, już nie pamiętam dokładnie), nie jest w stanie się podnieść, w ogóle to żegna się z życiem i właśnie zaczyna umierać :D Oczywiście zbiegło się trochę ludków i gdyby nie trzeźwi znajomi, którzy pozbierali go z gleby, to ktoś prędzej czy później zadzwoniłby po niebieskie kurwy.
Tak więc z szacunkiem i rozwagą proszę. To nie jakieś chujowy, bieda-euforyczny keton typu 4-CMC, dający banana na mordę choćby w pokoju obok Twoja stara umierała na raka. Tu set & setting jest absolutnie kluczowy :finger:
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Jeśli tak to ile czasu powinienem odczekać aby bezpiecznie zażyć swoje kartoniki ?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.