Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / 2 / 0
Wpadło mi w ręce 1v-LSD, zwykły prodrug, ale wszedł szybko i przyjemnie. Wziąłem o 20, po godzinie było już dobrze. O 12 słabło, więc doprawiłem 300mg dexa. Słabo wszedł, ale coś tam od siebie dodał a przede wszystkim wróciła trochę moc kwasa.
A teraz najdziwniejsza część tego wszystkiego. Około 5, gdy już moc zeszła a after efekty zostały przyćmione zmęczeniem, wyjrzałem na zewnątrz przez okno. Wszystko wyglądało bajkowo, jakby ktoś namalował obraz. Cała wizja przede mną była spłaszczona, po chwili poczułem się tego częścią a wszystko zaczęło się ze sobą łączyć. Pojawił się szczękościsk i ogromny ból głowy, jakby coś mi mózg miażdżyło. Schowałem głowę do środka, rozejrzałem się po pokoju i wszystko mi przeszło. Byłem w szoku co się właśnie stało, więc z ciekawości znów wyjrzałem, wszystko wróciło a ja próbowałem wytrzymać chwilę w tym stanie. Było coraz mocniej i niezbyt przyjemnie, więc wróciłem się do łóżka, ale to uczucie podążyło za mną. Zamknąłem oczy i znowu wszystko się ze sobą łączyło i traciło sens. Z miliona rzeczy pozostawało coraz mniej, zaczęło robić się ciemno i jakby wszystko się wyłączało. Miażdżący ból głowy dalej mi towarzyszył. Było za mocno, myślałem że mnie odetnie z tego świata, więc musiałem wstać się uspokoić.
Miałem już tak raz, to samo uczucie, ale to dawno temu gdy tripowałem z ziomkami i jaranie nieźle poryło mi fazę. Wtedy też prawie mnie odcięło, ale obecność współtripowiczy jakoś mnie trzymała po tej stronie.
Nie wiem, czy to prawie nie był ego death? W każdym razie nie czułem się na to gotowy. Nie dałem rady się temu poddać, głównie przez to miażdżące uczucie. Może innym razem, jak nabiorę więcej doświadczenia.
  • 1455 / 592 / 0
@hipermarkeciarz tutaj jest tabela ale wyniki sa usrednione bo kazdy organizm jest nieco inny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 491 / 63 / 0
ten wykres to nie są naukowe badania lecz powstał na podstawie forumowej ankiety - i to przy bardzo małej próbce.

z innej beczki, to fanom psychodelików (i nie tylko, bo wysokie oceny jak najbardziej zasłużone - czy na IMDB czy pomidorach) polecam ten film https://www.imdb.com/title/tt6710474/ tylko najlepiej nic o nim nie czytać przed obejrzeniem.
  • 44 / 20 / 0
@nanawacin bardzo dziękuję za polecenie filmu, właśnie jestem tuż po seansie i jestem zadowolony mnogością odnóg myślowych jakich we mnie poruszył.
Czymże jest teraz, jak nie efemeryczną pianką zaległą na napięciu powierzchniowym oceanu.
  • 115 / 4 / 0
Ogladnijcie sobie "Feherlofia"
Film jak zywcem wyciągnięty z dobrego tripu
  • 3 / / 0
Siema, przymierzam się do zarzucenia kwasa, dokładniej nie w postaci dobrze wszystkim znanych kartoników ale żelek 250ug, mam parę pytań do doświadczonych kwasiarzy, czy dawka 250ug na 2 osoby będzie dobra na pierwszy raz ewentualnie więcej czy mniej? Czy żelki z LSD to dobry pomysł na pierwszy raz bo w przypadku żelek z THC są dużo mocniejsze efekty niz przy paleniu i mam pewne obawy. Ewentualnie czy jakoś przygotowywać się psychicznie na to ciekawe napewno doznanie czy poprostu nie myśleć o niczym i wjebac?
  • 112 / 39 / 0
@Arus3k Żelek 250uq na dwóch to dobry pomysł. Celowałbym w 150uq max jak nie macie doświadczenia z psychodelikami i 125uq na głowę będzie spoko dawką. Też nie wiadomo ile naprawdę tam jest, tak na spokojnie można założyć że jest przedziale 200-300uq.

Na tej dawce raczej bad tripa nie powinno być ale i tak lepiej być zabezpieczonym i mieć jakieś benzo pod ręką, alkohol też może pomóc się uspokoić w razie jakbyście nie mieli innej opcji.

Najważniejsze żebyście mieli dobry set i setting, czyli spokojne miejsce do tripowania i brak obowiązków na ten dzień i też następny najlepiej.
  • 367 / 52 / 0
LSD można dorzucać? Mam kartonik ale rok już leży u mnie i nie jestem pewien też jego mocy.. jakbym wziął 2/3 i nie dało efektów czy jak dorzuce będzie ok?

Po jakim czasie od wziecia nabiera 100% efektów? Co by nie dobrać za szybko :P
Cogito ergo sum
  • 1455 / 592 / 0
@D4RKJOY konsensus jest generalnie taki , ze nie ma sensu bo do peak'u 2-3h az . Rok to jeszcze nieduzo , jak dobrze przechowujesz powinny byc niezauwazalnie slabsze . W razie niedosytu lepiej dopalic bucha bo zadziala od razu ale ostroznie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 981 / 122 / 0
Można dorzucać, żeby przedłużyć peak, jeśli pierwsza wrzutka nie zadziała, to imo druga też. Chyba że drugą bedzie 400ug to szanse są. Jeśli karton leżał nawet w temperaturze pokojowej, ale bez dostępu powietrza i światła, to straty nie będą duże.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.