Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Wg nie myślałam o tym nigdy i nie brałam tego pod uwagę biorąc cokolwiek, że yerba to słaby MAOI, umknęło mi to kompletnie
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
04 czerwca 2021DexPL pisze: Tolerancja rośnie wyłącznie przy zastosowaniu rekreacyjnym. Przy zastosowaniu medycznym stałe dawki nie wymagają podniesienia, o ile ustali się poprawnie dawkę podstawową. 5 lat brałem w stałych dawkach i tolerancja rosła wyłącznie, gdy robiłem rekreacyjne testy. Natomiast gdy wracałem do dawki podstawowej, było wszystko w porządku. Także bez obawy.
Możesz brać o ile nie zawilgocona.
04 czerwca 2021DexPL pisze: i tolerancja rosła wyłącznie, gdy robiłem rekreacyjne testy.
04 czerwca 2021acylowac27 pisze:
No nie wiem, może jestem wyjątkiem ale mi już po miesiącu przestała działać przy zastosowaniu medycznym. Może coś tam działa, ale strasznie słabo.
@IamYourFather
Akurat te testy to były akurat prawdziwe testy. Opisywałem je nawet w okresie maj-czerwie 2018 roku w temacie, można odszukać. Chciałem sprawdzić działanie większych dawek, czy zmienia się w stosunku do podstawowego i czy powoduje to jakieś skutki uboczne. Nie polecam. Tak, też wtedy skonkludowałem te "testy". Jak nazywasz kilkudniowe próby z lekiem ćpaniem, to może i masz rację. Kłócić się jakoś silnie nie będę. Niemniej cel był zdecydowanie inny niż ujebanie;)
@nicki Tak. Powrót zajmował zazwyczaj od 7 do 10 dni i wszystko wracało do normalności. Pamiętam, że schodziłem tylko z dawki w formie taperowania. Tak, żeby nie było pierdolnięcia. Działały już dawki 2x150mg dziennie po 10 dniach na pewno. Także 750 bez wątpienia.
Aha. Jeżeli np na wasze lęki nie działa 2x300mg, to nie dlatego że lek nagle zdobył tolerancje. Znaczy to, że potrzebujecie silniejszego leku przeciwlękowego niż pregabalina. Oczywiście zaczynającego się od niskich dawek.
04 czerwca 2021DexPL pisze:Tak, jestem wyjątkiem wśród milionów ludzi którzy biorą ten lek w celach medycznych w dawkach nawet 25mg i na nich działa. Natomiast Ty jesteś typowym przypadkiem, na który po miesiącu przestał działać. Serio? W jakim świecie Ty żyjesz? Przestał działać = przestał jebać w łeb, tak? Bo to rozumiesz przez zaprzestanie działania?04 czerwca 2021acylowac27 pisze:
No nie wiem, może jestem wyjątkiem ale mi już po miesiącu przestała działać przy zastosowaniu medycznym. Może coś tam działa, ale strasznie słabo.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.