Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
04 marca 2022DelicSajko pisze: Tolerancja. Nie świruj pawiana tylko rób przerwy jak trzeba, narkomanie.
Do mikrodawek lepiej się kwas (lub analog) nadaje. Robiąc roztwór (lub kupując) masz pewność co do dawki (ewentualnie możesz się wstrzelić jeżeli nie znasz mocy) i działa dłużej.
A jak nie to zmiel większą partię grzybów, najeb to w kapsułki i zobacz jaka ilość działa najlepiej.
@
06 marca 2022Salatkazjablkiem pisze: Czy ktoś spotkał się już z meksykańska odmiana grzybków? Mam dostać sample, ale wolałabym się upewnić, że nie siadzie mi Piława![]()
Można je hodować wszędzie, z waszymi domami włącznie. Nie jest do tego potrzebny Meksyk, czy Kambodża, trust me.
Nie spotkałem się z rosnącą agresją po LSD, może pierdolnięta jakaś była?
https://codepen.io/cyberoxide/full/BaNarGd tu masz kalkulator do grzybów/kwasa.
Mexican, cambodian i inne bajery to wszystko psilocybe cubensis. Masz jeszcze inne rodzaje (polska łysiczka - psilocybe semilanceata, psilocybe azurescens, panaelous copelandia itp.) ale większość tego co dostajesz od dilca, czy co ludzie uprawiają to cubensisy.
https://www.psilopedia.com/psilocybe-cubensis
Tu na dole masz różne rodzaje grzybów i zawartość alkaloidów (grafik), niżej różne "strainy" cubensisów - różnią się głównie nazwą i trochę wyglądem.
Tak, moje pierwsze doświadczenie z grzybami i ich większymi dawkami, skończyło się antydepresyjnym-afterglow na kilka miesięcy + zaniechałam również spożywania alkoholu, choć tego nie planowałam.
Popularny staje się również mikrodosing, więcej tu: mikrodawkowanie-psylocybiny-oraz-jej-pr ... 71303.html
Akurat na 5 stronie jest rzetelna opinia jakie taka sesja dała efekty.
+ na Natflixie dużo jest o grzybach i ich zastosowaniu w tematyce o którą pytasz.
punktowo wskazały gdzie leży problem. Wszelkie stany depresyjne, delikatnie mówiąc, sobie poszły, ale był to proces długofalowy.
W ogóle czy jedzenie to najlepszy sposób? W smaku nie będą jakieś okropne mocno? Czy lepiej zrobić "herbatke" z cukrem czy tam miodem i zjesć ugotowane wymoczone?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.