Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 356 / 47 / 0
Żeby przedłużyć sobie fazę albo musisz dorzucić więcej niż początkowa dawka co przy 90mg jest riski ale nwm jak tam tolerka u ciebie. Ewentualnie jakieś benzo, mixy z słabszymi opio(do kody potrzebna antychistamina) I też wtedy musisz obniżyć standardowe dawki.

Przestałem to żreć, trzymam triche tabs szafce żeby se w następnym roku walnąć pare tripów bo moim zdaniem oxy nie nadają się do częstego wpierdalania, ponieważ zajebiście szybko zapierdala tolerka. Jednego dnia zjadłem 20mg ugrzało jak przechuj drugi 20 dorzuta 20 też fajnie z 3 dni później 80 i gowno musiałem po kode zapierdalać i dopiero ta koda mnie dogrzała xd. Naszczescie miałem antyhistamine. Resztę to tam mixowalem ale furory nie robiło.
Za 1 razem faza 8h jeszcze wtedy troche alpry myślałem że do domu nie dojdę
Za 2 razem 20+20 4h+2 i zmuła
Za 3 te jebane 80mg i z 3-4h ale myślę że gdzieś tam podtrzymałem fazę koda xd
  • 593 / 82 / 0
Z tym dorzucaniem oxy to jest jak z xanaxem, zdradziecka kurwa i tyle. Podam na swoim przykladzie, mam tolerke na 40mg sniffem, i w sumie po takiej dawce juz mi sie zdarza przysypiac wiec kolejna dorzutka to jest 20mg, no chyba ze chce sie dobic to 40 i noddy przez 6 godzin ale, po 2 dniach to zamiast 20mg juz trzeba wrzucac 40-60mg do dorzutki zeby chociazby podtrzymac faze.. Tolerka rosnie gwaltownie szybko i gwaltownie w krotkim czasie spada wiec trzeba z tym uwazac. Ja osobiscie z racji ze czesto wale IV to dorzucam to oxy dosc czesto, wiec uwierzcie te dorzutki slabna z kazda pojedyncza a nawet sie zdarzy efekt placebo, dlatego imo jak dorzucac to dopiero wtedy jak faza zacznie lekko spadac i wtedy przygrzac tak mi sie wydaje byloby najlepiej panowie koledzy.
Jestem dość trudny.
  • 356 / 47 / 0
Najlepiej wogole nie dorzucać i robić przerwy żeby klepało.
  • 94 / 6 / 0
Siema

Ktoś się bawił w robienie wywaru z oxow?
Moja ulubiona w sumie droga przyjmowania opio to właśnie w płynach.
Dodatkowo mam przejebanie mocne wyrzuty histaminy, więc dorzuciłbym do tego diphergan/hydro w dużej ilości.

Będę wdzięczny za wszelkie info
  • 176 / 11 / 0
Ktoś wie czy można oxy łączyć z lekami SSRI (paroksetyna 40mg) ?
Podobno paroksetyna nasila działanie niepożądane oxy?
Ile oxy na 1 raz przy paroksetynie żeby nie zakończyło się to zespołem serotoninowym? (Bez tolerki na opio)
  • 4471 / 709 / 2198
@Mariusz88 nasila. Równoczesne stosowanie oksykodonu ze środkami o działaniu serotoninowym -- w tym przypadku (SSRI) może prowadzić do toksyczności serotoninowej.

Jedno jak i drugie wpływa na poziom serotoniny w mózgu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 176 / 11 / 0
@deadmau5

Czytałem o tym...
Ciekawe jak czy ktoś z forum mieszał lub zna osoby które mieszały oxy z SSRI.
Np. leki takie jak parogen i trittico też wchodzą ze sobą w interakcje a mimo wszystko lekarze wypisują te leki razem.
  • 593 / 82 / 0
Generalnie ja podczas brania antydepow bralem opio, rozne oksy metadon mst i raczej nic mi sie nie stalo ale ja nie wpadam w letnie ciagi, tylko raczej jak mam blister to jestem wylaczony przez tydzien dwa.
Jestem dość trudny.
  • 6 / / 0
Wpadło mi w ręce 20 tabsow niby oksykodon firmy amneal. Ja tolerka na tramal 1500mg duża tolerka na clony i inne benzo zjadłem ju przez 5 godz 150mg tej oksy i lekka senność tylko. Tansy Ielone. Jakiś, zaczek z jednej strony z drugiej coś niewyraźnie pisze. Miał ktoś doczynienia z tą firmą amneal?
  • 37 / 4 / 0
Co sie może stać po puknieciu na raz 450mg Oksy na raz? z klonem i pregabaliną?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.