Przestałem to żreć, trzymam triche tabs szafce żeby se w następnym roku walnąć pare tripów bo moim zdaniem oxy nie nadają się do częstego wpierdalania, ponieważ zajebiście szybko zapierdala tolerka. Jednego dnia zjadłem 20mg ugrzało jak przechuj drugi 20 dorzuta 20 też fajnie z 3 dni później 80 i gowno musiałem po kode zapierdalać i dopiero ta koda mnie dogrzała xd. Naszczescie miałem antyhistamine. Resztę to tam mixowalem ale furory nie robiło.
Za 1 razem faza 8h jeszcze wtedy troche alpry myślałem że do domu nie dojdę
Za 2 razem 20+20 4h+2 i zmuła
Za 3 te jebane 80mg i z 3-4h ale myślę że gdzieś tam podtrzymałem fazę koda xd
Ktoś się bawił w robienie wywaru z oxow?
Moja ulubiona w sumie droga przyjmowania opio to właśnie w płynach.
Dodatkowo mam przejebanie mocne wyrzuty histaminy, więc dorzuciłbym do tego diphergan/hydro w dużej ilości.
Będę wdzięczny za wszelkie info
Podobno paroksetyna nasila działanie niepożądane oxy?
Ile oxy na 1 raz przy paroksetynie żeby nie zakończyło się to zespołem serotoninowym? (Bez tolerki na opio)
Jedno jak i drugie wpływa na poziom serotoniny w mózgu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Czytałem o tym...
Ciekawe jak czy ktoś z forum mieszał lub zna osoby które mieszały oxy z SSRI.
Np. leki takie jak parogen i trittico też wchodzą ze sobą w interakcje a mimo wszystko lekarze wypisują te leki razem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.