Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 306 / 15 / 0
Na ilu godzinny trip moge liczyć bo zabójczej dawce 100uq ?
  • 279 / 24 / 0
raczej nie ma co liczyć na trip :D
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5256 / 939 / 0
Ja jak zarzuciłem 1p-LSD i zaczalem sie stroic na impreze to w koncu na nia nie poszedlem. Nagralem siebie na wideo jak z dwadziescia razy szedlem do lustra cos ubieralem i wracalem . Na szczescie nie odkrylem tam talentow do bycia drag queen itp.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 279 / 24 / 0
po jakiej dawce?

już niedługo 200mcg ald52 i 100mcg 1plsd, cant wait :diabolic:
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5256 / 939 / 0
chyba jeden kartonTa petla nie byla niebezpieczna. Po prostu wciagnela mnie w przyjemny w tamtym momencie sposob ta czynnosc ze stracilem poczucie czasu. Z boku oceniam to jako marnowanie fazy :d Wazne ze muzyka caly czas grala.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 173 / 13 / 0
Fajne to jest, z każdym kartonem więcej jest jakby inna zabawa :P

Po jednym kolory, wyostrzenie wzroku, fraktale na każdej powierzchni, banan na gębie no i ta zajebista euforia. Kurwa jedzcie to zamiast piguł czy emki bo naprawde faza jest przekozak i bez tej durnej szczerości jak przy emce, której to szczerości nie cierpię. Fajny taki GodMode jest i fajnie muzyka wchodzi :D

Po dwóch już się zaczyna zabawa bardziej jakby w kwasową stronę. Zdarzały się momenty nieogaru, gdzie trudniej to kontrolować niż w przypadku ALD-52. Chociaż często zdarzały się chwile, gdzie mówiłem sobie ,,kwasie, daj mi coś więcej" i tego więcej nie było. Polecam brać w nocy :D przy zdrowej głowie to nic wam nie będzie, ja nie miałem jakichś zapętleń czy bt. Następnym razem właduję ze 3 kartony albo nawet więcej.

Bierzcie to z ludźmi, bo samemu się można znudzić. Bardzo chce się coś robić po tym, z kimś pogadać czy się pośmiać.

A no i wg mnie to to nie ma podjazdu nawet do prawdziwego kwasa. Może w większych dawkach. Po 300mcg LSD to kurwa jakaś zupa fraktalna, totalny nieogar, tęcze przed oczami i trudno odróżnić jawe od snu, zupełnie inne doświadczenie. Wg mnie 1p to lajtowa zabawka. Jeżeli ktoś miał chociaż raz styczność z jakimś lizergamidem, to ja na jego miejscu bym walił do oporu. No i bardzo ważny s&s jak i jakieś zdarzenia na fazie, jak coś się złego stanie to jest pizda i martwić się można kilka razy bardziej niż zwykle.

LSD > 1P-LSD >= ALD-52
  • 306 / 15 / 0
Ponowie pytanie ile godzin bedzie trwal jeden karton 100uq ? Ile się laduje, trwa peak
  • 3649 / 998 / 2
ładuje się 45min, peak zaczyna się około 1,5h
trwa z 4h,
całkowity czas działania 8-12h.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 3244 / 553 / 0
Da się ogarniać po tym tak żeby iść ulicą bez przypału?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 173 / 13 / 0
Zależy po jakiej dawce i co masz na myśli przez przypał. Ja jak mam jakieś doświadczenie z lizerami to po kartonie 125 poszedłem sobie do sklepu. Nie będziesz chodził slalomem, ale jest taki specyficzny wyraz twarzy no i po oczach widać. Jak chcesz zwiedzać miasto po kwasie to to imo niefajny pomysł.

Edit: To jedyna substancja po której doświadczyłem bodyloadu. Taka ciężkość ciała i dziwne uczucie ,,pustki" w klatce piersiowej, nie wiem, jak to opisać. Do tego ciągle byłem głodny :D i takie śmieszne drgania ciała są co paredziesiąt sekund, jakby ktoś prądem poraził hehe, też tak macie? :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.