Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
już niedługo 200mcg ald52 i 100mcg 1plsd, cant wait :diabolic:
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Po jednym kolory, wyostrzenie wzroku, fraktale na każdej powierzchni, banan na gębie no i ta zajebista euforia. Kurwa jedzcie to zamiast piguł czy emki bo naprawde faza jest przekozak i bez tej durnej szczerości jak przy emce, której to szczerości nie cierpię. Fajny taki GodMode jest i fajnie muzyka wchodzi :D
Po dwóch już się zaczyna zabawa bardziej jakby w kwasową stronę. Zdarzały się momenty nieogaru, gdzie trudniej to kontrolować niż w przypadku ALD-52. Chociaż często zdarzały się chwile, gdzie mówiłem sobie ,,kwasie, daj mi coś więcej" i tego więcej nie było. Polecam brać w nocy :D przy zdrowej głowie to nic wam nie będzie, ja nie miałem jakichś zapętleń czy bt. Następnym razem właduję ze 3 kartony albo nawet więcej.
Bierzcie to z ludźmi, bo samemu się można znudzić. Bardzo chce się coś robić po tym, z kimś pogadać czy się pośmiać.
A no i wg mnie to to nie ma podjazdu nawet do prawdziwego kwasa. Może w większych dawkach. Po 300mcg LSD to kurwa jakaś zupa fraktalna, totalny nieogar, tęcze przed oczami i trudno odróżnić jawe od snu, zupełnie inne doświadczenie. Wg mnie 1p to lajtowa zabawka. Jeżeli ktoś miał chociaż raz styczność z jakimś lizergamidem, to ja na jego miejscu bym walił do oporu. No i bardzo ważny s&s jak i jakieś zdarzenia na fazie, jak coś się złego stanie to jest pizda i martwić się można kilka razy bardziej niż zwykle.
LSD > 1P-LSD >= ALD-52
trwa z 4h,
całkowity czas działania 8-12h.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Edit: To jedyna substancja po której doświadczyłem bodyloadu. Taka ciężkość ciała i dziwne uczucie ,,pustki" w klatce piersiowej, nie wiem, jak to opisać. Do tego ciągle byłem głodny :D i takie śmieszne drgania ciała są co paredziesiąt sekund, jakby ktoś prądem poraził hehe, też tak macie? :D
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.