Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
już niedługo 200mcg ald52 i 100mcg 1plsd, cant wait :diabolic:
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Po jednym kolory, wyostrzenie wzroku, fraktale na każdej powierzchni, banan na gębie no i ta zajebista euforia. Kurwa jedzcie to zamiast piguł czy emki bo naprawde faza jest przekozak i bez tej durnej szczerości jak przy emce, której to szczerości nie cierpię. Fajny taki GodMode jest i fajnie muzyka wchodzi :D
Po dwóch już się zaczyna zabawa bardziej jakby w kwasową stronę. Zdarzały się momenty nieogaru, gdzie trudniej to kontrolować niż w przypadku ALD-52. Chociaż często zdarzały się chwile, gdzie mówiłem sobie ,,kwasie, daj mi coś więcej" i tego więcej nie było. Polecam brać w nocy :D przy zdrowej głowie to nic wam nie będzie, ja nie miałem jakichś zapętleń czy bt. Następnym razem właduję ze 3 kartony albo nawet więcej.
Bierzcie to z ludźmi, bo samemu się można znudzić. Bardzo chce się coś robić po tym, z kimś pogadać czy się pośmiać.
A no i wg mnie to to nie ma podjazdu nawet do prawdziwego kwasa. Może w większych dawkach. Po 300mcg LSD to kurwa jakaś zupa fraktalna, totalny nieogar, tęcze przed oczami i trudno odróżnić jawe od snu, zupełnie inne doświadczenie. Wg mnie 1p to lajtowa zabawka. Jeżeli ktoś miał chociaż raz styczność z jakimś lizergamidem, to ja na jego miejscu bym walił do oporu. No i bardzo ważny s&s jak i jakieś zdarzenia na fazie, jak coś się złego stanie to jest pizda i martwić się można kilka razy bardziej niż zwykle.
LSD > 1P-LSD >= ALD-52
trwa z 4h,
całkowity czas działania 8-12h.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Edit: To jedyna substancja po której doświadczyłem bodyloadu. Taka ciężkość ciała i dziwne uczucie ,,pustki" w klatce piersiowej, nie wiem, jak to opisać. Do tego ciągle byłem głodny :D i takie śmieszne drgania ciała są co paredziesiąt sekund, jakby ktoś prądem poraził hehe, też tak macie? :D
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".