Murinus pisze:o stary szkoda, że z wielu wyrazów przeze mnie napisanych wybrałeś te, które Ci najprościej zrozumieć, poszedłeś po łebkach i wrzuciłeś mnie do jednego wora, jednak nie żałuje, że napisałem tych zdań opisujących mefedron, jeśli chodź jedna osoba to rozkmini to już się opłacało.
[...tak grzyby to zdecydowanie lepsza droga]
A grzyby to nie zadna droga,raz w zyciu wystarczy a jak ktos nie załapie to nie miał załapac i za 10tym tez nie załapie no badtrip'a najwyzej i tak ma byc bo taka jest smutna prawda ze przecietny obywatel to idiota to zostaje jakis 1% naprawde myslacych :nuts:
jestem narkomanem?
//niech to będzie dla was zachętą do ogarnięcia się // :finger:
Ciekawe skąd Ty to możesz wiedzieć? :nuts:
O*Men pisze:przecietny obywatel to idiota to zostaje jakis 1% naprawde myslacych :nuts:
Tak czy inaczej - zauważyłem, że stymulanty szybko odpuszczają jeśli chodzi o ciśnienia, kilka tygodni abstynencji i już takich ciśnień nie ma, za to bardzo łatwo dać się wtedy złapać w pułapkę typu: Już nie jestem uzależniony, wiem jak to wyglądu, już tym razem nie będę walił w ciągach i bierzesz tą kreskę którą Cię częstują na imprezie :-D
TheQ pisze:ale po wyrwaniu się z tego satysfakcja jest niesamowita!
//niech to będzie dla was zachętą do ogarnięcia się // :finger:
satysfakcja jest zajebista, znam to po sobie a tak ogólnie to po wszystkim jest satysfakcja jeżeli z czymś się skonczy.
SimonNoK pisze:O*Men pisze:przecietny obywatel to idiota to zostaje jakis 1% naprawde myslacych :nuts:no a jak Ty nie? 8-( Globalnie 1% to nie tak az malutko :yay:SimonNoK pisze:Rozumiem, że Ty znajdujesz się w tym 1% myślących ?
SimonNoK pisze:Tak czy inaczej - zauważyłem, że stymulanty szybko odpuszczają jeśli chodzi o ciśnienia, kilka tygodni abstynencji i już takich ciśnień nie ma, za to bardzo łatwo dać się wtedy złapać w pułapkę typu: Już nie jestem uzależniony, wiem jak to wyglądu, już tym razem nie będę walił w ciągach i bierzesz tą kreskę którą Cię częstują na imprezie :-D
O*Men pisze: kurde to jednak nie taki ten mef straszny,kilka tygodnu i spoko jest sie wolnym od nałogu. A juz sie martwiłem ze bedzie gorzej uff.. :yay:
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.