Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 273 / 0
czytałem kiedyś, że panowie profesory nawet w stuletnich grzybach substancje znaleźli. Z tym, że nie pamiętam, gdzie to czytałem, więc nie pytajcie :/.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 489 / 295 / 0
Wiem, że odnośnie sposobów przechowywania jest osobny wątek, ale nadmienię tutaj, że ja swoje dawne zbiory trzymam wysuszone na wiór w pudełku próżniowym i do tego w zamrażarce. Dzięki temu mam 100% pewności, że nie załapią pleśni, a do tego chyba ciemniejszego miejsca w domu nie mam, więc negatywny wpływ światła również odpada. Zaraz będzie rok, jak je mam i nadal działają, nie widzę żadnych strat w mocy.
Pokażę Wam to, czego nie ma.
  • 2990 / 1645 / 35
Mikrodosing grzybów z soplówka i witaminami B poprawia pamięć i koordynacje. I to jest to nie od razu ale to tylko pokazuje możliwości grzybów.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 375 / 53 / 0
Na koledze grzybie widać już pleśń... to chyba nie bardzo do jedzenia? :D
Cogito ergo sum
  • 1664 / 1038 / 7
@D4RKJOY

Analogiczna sytuacja: na swojej ulubionej kanapce widzisz pleśń, jesz czy nie? :>
  • 375 / 53 / 0
Ja bym nie zjadł ale kumpel..... (i serio napisałem o koledze, a nie na zasadzie "kolega pyta o link)
Cogito ergo sum
  • 5 / 2 / 0
Siema.

To co przydarzyło mi się tej nocy spowodowało, że w końcu postanowiłem założyć konto na hajpku. Do tej pory używałem tego forum głównie do czytania i czerpania informacji na temat różnorakich używek.
Spoiler:
Golden Teacher to słoneczny przyjaciel w porównaniu do tego meksykańskiego demona. Polecam uważać nawet doświadczonym tripperom.

K.B.

Olsztyn, 13.02.2022
Uwaga! Użytkownik ashtar2112 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3222 / 911 / 5
@ashtar2112
Przeniosłem do wątku ogólnego. Na przyszłość tripraporty zapraszam wrzucać tutaj: neurogroove.info

Golden Teacher i Mazatapec to jedno i to samo, tak jak i inne z rodziny cubensis. Zawierają te same alkaloidy w takim samym stężeniu (w pewnym zakresie). Kolega ci wkręcił złe grzyby to miałeś i złą podróż.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 5 / 2 / 0
Uprościłeś to do granic możliwości. XD "Kolega wkręcił złe grzyby". Rozjebalo mnie to. Jedyne co pragnę zaznaczyć, to że nigdy nie miałem takich akcji po innych gatunkach grzybów. To moje spostrzeżenie. Jak wolisz to spłycić do zwykłej wkrętki przez kolegę, to Twoja sprawa.
Uwaga! Użytkownik ashtar2112 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3222 / 911 / 5
Napisałem ci jak było. Skoro nie wierzysz to zrób ślepą próbę z różnymi rodzajami grzybów.
Kupujesz kapsułki największe (500mg wchodzi) i każdego sortu (4-5 albo i więcej) robisz po tyle samo kapsułek. Wrzucasz kapsułki do kopert z wydrukowanym QR codem odpowiadającym danemu rodzajowi. Nie zapomnij o tych "meksykańskich szatanach".
A teraz wrzucaj grzyby z jednej koperty raz na miesiąc. Lub jeżeli bardzo chcesz to co dwa tygodnie. Zobaczymy ile z nich będzie szatańskich, a w których rozpoznasz słoneczne GT.
O soreczki, może jeszcze być, że dostałeś "grzybowy pył" z dodatkami, nie znam twojego źródła więc nie wykluczam.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.