ODPOWIEDZ
  • 31 / 5 / 0
25 maja 2021nomercydop pisze:
spotkaliście się z czymś takim żeby po MDMA trzęsło zimno bez względu na dawki?
mnie zawsze trzęsie zanim wejdzie, potem już spokój. ot, taka reakcja organizmu
  • 4 / / 0
Miał ktoś "na oczach" po M-ce ? efekt nawet lepszy niż po LSD obiekty pojawiały się wszędzie tam gdzie było ciemno ,po LSD raczej wszystko jest inne a ja po 4 krążkach (dość mocnych) widziałem wielkie domy zamki czy całe osiedla ,raz gdy jechałem samochodem zatrzymałem się żeby nie uderzyć w bramę zamku który wyrósł na drodzę xddd spoko droga w lesie prywatna ;)
żaden z ziomków którzy brali to samo w podobnych ilościach nie ma takich schizzz
  • 385 / 55 / 0
@Fek

Masz nawet cały wątek poświęcony temu. psychodela-po-emce-t66258.html
To, że twoi ziomale nie mieli jeszcze nic nie znaczy... bo wszystko jest zależne od wielu czynników. Ja "wizje" zacząłem dostawać po 350mg... Właśnie w ciemnościach. :extasy:
Cogito ergo sum
  • 853 / 263 / 0
26 maja 2021fek pisze:
Miał ktoś "na oczach" po M-ce ? efekt nawet lepszy niż po LSD obiekty pojawiały się wszędzie tam gdzie było ciemno ,po LSD raczej wszystko jest inne a ja po 4 krążkach (dość mocnych) widziałem wielkie domy zamki czy całe osiedla ,raz gdy jechałem samochodem zatrzymałem się żeby nie uderzyć w bramę zamku który wyrósł na drodzę xddd spoko droga w lesie prywatna ;)
żaden z ziomków którzy brali to samo w podobnych ilościach nie ma takich schizzz
Tak. Widziałem świątynie buddyjskie i złote posągi pomiędzy drzewami w lesie, który miałem przed sobą. Widziałem też kątem oka w kawałku trawy na który padało światło z okna ruchome cienie i kształty układające się w scenki jak ze starych gobelinów. Tak bywa przy dużych dawkach a szczególnie w połączeniu z marihuaną.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 39 / 6 / 0
czy apiprazol(15 mg rano) i olanzapina(10 mg wieczorem) mocno wpływa na działanie MDMA? Ile dac? 140 mg czy może odrazu 280?
  • 31 / 5 / 0
Przy olanzapinie wcale nie podchodziłbym do MDMA, czas półtrwania to >30h. Nie zadziała w ogóle albo nie tak jak byś oczekiwał
  • 385 / 55 / 0
Jest możliwe, że zbudowałem sobie tolerke w 7miesięcy na molly? W tym czasie zażyłem 5x w odstępach min miesiąc. Ostatnim razy czułem że wchodzi ale to nie było to.. Nawet wziąłem większą dawkę na dzień dobry. Kolega wziął to samo i odlot, a ja... No czułem ale znikł efekt dotyku, i czucia jak wchodzi nawet mi się gadać nie chciało. Totalnie zamknąłem się w sobie :/ Tabsy sprawdzone bo brałem je też poprzednio. Mam teraz zamiar zrobić sobie przerwę min. 2 miesiące ale martwi mnie taka szybką tolerancja.
Cogito ergo sum
  • 563 / 104 / 0
a to zalezy od wielu czynnikow , nie tylko molly wyzwala serotonine, wiec w zaleznosci od Twojego stylu zycia jesli jest on taki ze serotonina jest ciagle w deficycie (np uzywasz innych substancji dosyc czesto w tym rowniez alkoholu) to molly moze nie dzialac tak jak powinna
  • 2 / / 0
Siema mam w planach zarzucić w ten piątek 250mg MDMA w krysztale w postaci bombki zrobionej z bletki, potem dorzutka 150mg, Pytanie jest takie czy ten kryształ kruszyć na totalny proch czy lepiej na mniejsze kamyczki. A Może wcale nie ma to znaczenia i niepotrzebnie się tym przejmuje? i czy dawka odpowiednia? ważę 75kg wzrost 176cm. Miałem już kontakt z wieloma pigułami ale kryształ będę brał pierwszy raz chce żeby było jak najlepiej jak najdłużej dlatego chce dorzucać.
  • 563 / 104 / 0
jak dla mnie dawka za duza, Twoja waga+50mg taki jest optymalny przelicznik , jesli moge zaproponowac cos to wez pierwsza dawke 150 mg a po paru godzinach dorzutke maks 100 mg i powinienies miec fajna nocke , bedzie mocno ale nie za mocno , bo 250mg na raz to dosyc duzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.