E. Hemingway
Ja czuję większą błogość i euforię po zażyciu OxyContinu, ale myślę, że ile ludzi tyle opinii.
Odnosnie dzialania i roznicami pomiedzy europejskimi, to po krotce - szybsze, mocniejsze i krotsze w dzialaniu.
—— Prosze moderacje o przeniesienie posta, napisalem nie w tym dziale. Dzieki
Jeżeli chodzi o produkty Purdue to chyba dostępne na rynku są tylko tabletki OP które już cieżko przerobić do czegokolwiek.
BTW podobno pojawiły się w PL fejki OC80 - co prawda nigdy ich nie widziałem na oczy, ale znajomy mówił że widział i że każdy kto miał og oc80 pozna się że to fejk. Podobno napis 80 nichuja trzyma się jednej linii w poziomie, anyway stay safe !!
KONTEKST:
Jak to u was wygląda jeśli chodzi o utrzymanie fazy i dojadanie ?? Ja aktualnie nie mam tolerki bo robię paczkę 10mgx60 raz na 3 tygodnie. Starcza mi tego na 4 do 6sciu dni. Nie mam po takim ciągu skręta. Przez kolejne 2 tygle schodzi tolerka wchodzi mi kolejna paka i koło się zatacza.
CLUE:
Jem 100% dawki czyli np 90mg i po 5ciu godzinach -zawsze dojadam 50% pierwszej dawki czyli wchodzi 45 i faza jest przedłużona o kolejne 5 do 8smiu godzin . Rzadko się zdaża że doładowuję konto 3ci raz ale wtedy też wystarczy 50%.... Jednak jak pójdę np w kimę i minie 12h znowu muszę zajebać 100% żeby faza że tak powiem się odbudowała.
Jak sytuacja z przedłużaniem fazy wygląda u was Moi Drodzy , jeśli chodzi o dawki , odstępy czasowe itd ???
( przepraszam jeśli wypowiedziałem się zbyt chaotycznie ale troche mnie aktualna faza przerasta xD )
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.