Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
jaki rozmiar tych "wheel filters" filtrow do strzykawek dla oxycontinu?
  • 252 / 36 / 0
Co wg Was daję większą błogość- oxycontin czy morfina?
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 248 / 86 / 0
@Angelus14
Ja czuję większą błogość i euforię po zażyciu OxyContinu, ale myślę, że ile ludzi tyle opinii.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Zależy co rozumiesz przez błogość.Silniejszą sedacje powoduje zdecydowanie morfina.Taką żywą euforię - oxy.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 1 / 0
Jak długo po terminie ważności Oxycontin trzyma moc ? Ile teraz trzeba dać za 80-tkę na wolnym rynku ?
  • 100 / 25 / 0
@ArnoldzikJ23 Opiaty raczej nie tracą ważności zbyt szybko. Zapłacić trzeba tyle ile cena w aptece plus wizyta u lekarza :)
  • 176 / 11 / 0
A jak jest z łączeniem oxy z paroksetyną? Może dojść do zespołu serotoninowego jeśli przy 20 mg paroksetyny zarzuce 20mg oxy?
  • 593 / 82 / 0
Mial ktos do czynienia z amerykanskimi continami? (OC80) One sa chyba o natychmiastowym uwalnianiu i nie wiem kompletnie jak to wylgada z przerobieniem do IV i czy w ogole mozna. Jest tu jakis wyjadacz?
Odnosnie dzialania i roznicami pomiedzy europejskimi, to po krotce - szybsze, mocniejsze i krotsze w dzialaniu.
—— Prosze moderacje o przeniesienie posta, napisalem nie w tym dziale. Dzieki
Jestem dość trudny.
  • 100 / 25 / 0
@furyofpatientman wydaje mi się że jak masz w USA OC80 to albo to podróbki albo jesteś mocno zarobiony i wykupujesz jakieś pozostałości magazynowe ze 'złotej ery'. Z tego co wiem OC80 nigdy nie wyszło z natychmiastowym uwalnianiem, nie chce skłamać ale chyba najmocniejszym lekiem z oksykodonem IR w US był Roxicodone albo tzw blues czyli Oxycodone Hydrochloride 30mg produkcji Mallinckrodt Pharmaceuticals (które dziś już w 90% to fejki z fentem od których wszyscy umierają).
Jeżeli chodzi o produkty Purdue to chyba dostępne na rynku są tylko tabletki OP które już cieżko przerobić do czegokolwiek.

BTW podobno pojawiły się w PL fejki OC80 - co prawda nigdy ich nie widziałem na oczy, ale znajomy mówił że widział i że każdy kto miał og oc80 pozna się że to fejk. Podobno napis 80 nichuja trzyma się jednej linii w poziomie, anyway stay safe !!
  • 2392 / 663 / 0
Pytanie do ludzi wpierdalających Oxy - P.O
KONTEKST:
Jak to u was wygląda jeśli chodzi o utrzymanie fazy i dojadanie ?? Ja aktualnie nie mam tolerki bo robię paczkę 10mgx60 raz na 3 tygodnie. Starcza mi tego na 4 do 6sciu dni. Nie mam po takim ciągu skręta. Przez kolejne 2 tygle schodzi tolerka wchodzi mi kolejna paka i koło się zatacza.

CLUE:
Jem 100% dawki czyli np 90mg i po 5ciu godzinach -zawsze dojadam 50% pierwszej dawki czyli wchodzi 45 i faza jest przedłużona o kolejne 5 do 8smiu godzin . Rzadko się zdaża że doładowuję konto 3ci raz ale wtedy też wystarczy 50%.... Jednak jak pójdę np w kimę i minie 12h znowu muszę zajebać 100% żeby faza że tak powiem się odbudowała.

Jak sytuacja z przedłużaniem fazy wygląda u was Moi Drodzy , jeśli chodzi o dawki , odstępy czasowe itd ???

( przepraszam jeśli wypowiedziałem się zbyt chaotycznie ale troche mnie aktualna faza przerasta xD )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.