Zablokowany
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: $zu$600 »
no ale tez nie potym cie rozgryzlem, odezwij sie na maila to pogadamy niebedziemy robic offtopicu
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ostatnio pojawiły się we Wro żółte krzyże, po 5 miesiacach abstynencji bez jednego dnia, skosztowawszy 2 na raz... wyjebało mnie w kosmos ładnie :D Co prawda szczyt trwał króciutko, ale za to zwała zero, mniam mniam mniam! A jaka pomysłowość!! Co do tych B29, slysze o nich juz dwa miechy, wszyscy zachwalaja, jak bedzie okazja to przetestuje. Kurwa chyba znow sie w pigułki wgryze :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Siemka słyszeliście może o holenderskich pigułach bodajże z logiem star trek? Nie wiem jak ona wygląda, ziomek z łodzi mi dał info że takie coś ma. Warto?

EDIT:
Znalazłem takie coś: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=3232 .
Labtested 150 mg MDMA
Probably the strongest pills around at the moment (i.e. in Holland)
Co prawda data: April 19, 2006, ale myśle że pigułka musi srogo kopać :] Jak na first time z pilsami może być dla mnie idealna ;)
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007 przez jaracz6, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
A ja Polecam Smaile;) U mnie za 2.5.. ida. hurtem ..Sląsk :)

http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... bp2bc9.jpg
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Pershing_mp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Różowe, podwójne wiśnie.
Wciągu całej nocy zjedliśmy z Ironią po 5. Działają krótko, ale intensywnie i bardzo przyjemnie. Masa OEVów i piękne uczucie spełnienia :D
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
pilleater - czyzby jakieś nowe żółte ktzyże? ostatnio jak to jadłem ,z dwa michy temu to sama feta była...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KillaB »
Ja dwa tygodnie temu też się uraczyłem żółtymi krzyżami, sprowadzonymi z opolszczyzny. I muszę powiedzieć że bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Po wcześniejszych krzyżach na spidzie nie spodziewałem się aż tak dobrego działania. Początkowo wrzutka 2 na raz, po jakichś 3-4 godzinach kolejne dwie. Ładować zaczęły się dość szybko ale bardzo stopniowo i długo (1-1,5h). No i zmasakrowały mnie dość solidnie. Może nie są zbyt energetyzujące, ale ich "miękkie" i błogie działanie mnie urzekło. Jeżeli miałbym ocenić to dałbym 7/10.
...roll it up, light it up, smoke it up
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
Również miałem przyjemność skosztować tych nowych, żółtych krzyży. Działanie naprawdę przyjemne, acz dośc słabe. Biorąc pod uwagę cenę jednej sztuki raczej nie powtórzę z nimi przygody.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Czyli nikt nie jadł tych Star Treków? :>
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: donnie »
kuba9458 pisze:
jak by ktos dał jakies info o zółtych krzyżach (krakow) był bym bardzo wzieczny :)
a co byś chciał wiedzieć? ja jutro będę je miał, to powiem coś więcej, chodzą po 5zł za sztukę w Krakowie.
jak wypróbuję to napisze jak działają
pozdrawiam
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.