Zablokowany
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: $zu$600 »
no ale tez nie potym cie rozgryzlem, odezwij sie na maila to pogadamy niebedziemy robic offtopicu
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ostatnio pojawiły się we Wro żółte krzyże, po 5 miesiacach abstynencji bez jednego dnia, skosztowawszy 2 na raz... wyjebało mnie w kosmos ładnie :D Co prawda szczyt trwał króciutko, ale za to zwała zero, mniam mniam mniam! A jaka pomysłowość!! Co do tych B29, slysze o nich juz dwa miechy, wszyscy zachwalaja, jak bedzie okazja to przetestuje. Kurwa chyba znow sie w pigułki wgryze :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Siemka słyszeliście może o holenderskich pigułach bodajże z logiem star trek? Nie wiem jak ona wygląda, ziomek z łodzi mi dał info że takie coś ma. Warto?

EDIT:
Znalazłem takie coś: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=3232 .
Labtested 150 mg MDMA
Probably the strongest pills around at the moment (i.e. in Holland)
Co prawda data: April 19, 2006, ale myśle że pigułka musi srogo kopać :] Jak na first time z pilsami może być dla mnie idealna ;)
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007 przez jaracz6, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
A ja Polecam Smaile;) U mnie za 2.5.. ida. hurtem ..Sląsk :)

http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... bp2bc9.jpg
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Pershing_mp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Różowe, podwójne wiśnie.
Wciągu całej nocy zjedliśmy z Ironią po 5. Działają krótko, ale intensywnie i bardzo przyjemnie. Masa OEVów i piękne uczucie spełnienia :D
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
pilleater - czyzby jakieś nowe żółte ktzyże? ostatnio jak to jadłem ,z dwa michy temu to sama feta była...
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KillaB »
Ja dwa tygodnie temu też się uraczyłem żółtymi krzyżami, sprowadzonymi z opolszczyzny. I muszę powiedzieć że bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Po wcześniejszych krzyżach na spidzie nie spodziewałem się aż tak dobrego działania. Początkowo wrzutka 2 na raz, po jakichś 3-4 godzinach kolejne dwie. Ładować zaczęły się dość szybko ale bardzo stopniowo i długo (1-1,5h). No i zmasakrowały mnie dość solidnie. Może nie są zbyt energetyzujące, ale ich "miękkie" i błogie działanie mnie urzekło. Jeżeli miałbym ocenić to dałbym 7/10.
...roll it up, light it up, smoke it up
  • 78 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuro Snake »
Również miałem przyjemność skosztować tych nowych, żółtych krzyży. Działanie naprawdę przyjemne, acz dośc słabe. Biorąc pod uwagę cenę jednej sztuki raczej nie powtórzę z nimi przygody.
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Czyli nikt nie jadł tych Star Treków? :>
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: donnie »
kuba9458 pisze:
jak by ktos dał jakies info o zółtych krzyżach (krakow) był bym bardzo wzieczny :)
a co byś chciał wiedzieć? ja jutro będę je miał, to powiem coś więcej, chodzą po 5zł za sztukę w Krakowie.
jak wypróbuję to napisze jak działają
pozdrawiam
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.