Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1680 / 266 / 0
Powiedz mi jaki to ma sens?
Największy przegryw na forum
  • 194 / 2 / 0
Ziększenie mocy fety?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1680 / 266 / 0
http://www.bluelight.ru/vb/threads/6292 ... afe-Stupid

Ja bym ograniczył się do odpowedzi "LOL", bo nie mam kompetentnego wiec mogę, no ale masz linkacza.
Największy przegryw na forum
  • 3898 / 238 / 13
@iseeyou - palenie chlorowodorku to kiepski pomysł. Musisz sprowadzić to do zasady;
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 203 / 7 / 0
Mógłbyś jakoś mi to wyjaśnić albo podesłać linka co mam z tym kryształkiem zrobić, aby sprowadzić go do zasady?
Dzięki za odpowiedź.
Nocny Spamer
  • 40 / / 0
Parathormon pisze:
@iseeyou - palenie chlorowodorku to kiepski pomysł. Musisz sprowadzić to do zasady;
Wyjaśnij więc może dlaczego palenie owego chlorowodorku to kiepski pomysł. Chodzi Ci o szkodliwe działanie na zęby? Wolna zasada metamfetaminy ma postać higroskopijnej cieczy i łatwo tworzy mieszaninę z wodą z powietrza. Trudno byłoby coś takiego waporyzować. Dlatego też wolną zasadę sprowadza się do postaci chlorowodorku. Zawsze paliłem piko w formie kryształów chlorowodorku metamfetaminy. Po opanowaniu podstaw czynności palenia czysty chlorowodorek dało się zwaporyzować w całości i nie zostawiał on na żarówce prawie żadnych śladów. Zanieczyszczony zostawiał syf w postaci zwęglonych nie parujących wypełniaczy.

Cytat z Erowida:
"Though many people believe that Crystal Meth is the freebase form of methamphetamie HCl, this is not true. Methamphetamine is smokable in its normal HCL form, but taking the time to grow it into crystals makes it easier to smoke... Methamphetamine freebase is an oil and is uncommon on the street."

"Choć wiele osób uważa, że ​krystaliczna ​metamfetamina jest formą freebase (wolnej zasady), nie jest to prawda. Metamfetamina w postaci chlorowodorku nadaje się do palenia, ale wytrącenie się kryształków, które łatwiej palić zajmuje trochę czasu... Wolna zasada metamfetaminy ma postać olejku i jest rzadko spotykana na ulicach."
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2013 przez Jooseph1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 194 / 2 / 0
Szamał ktoś żółte kryształy. Takie ok wielkości łepków od zapałek. Niektóre większe,po rozkruszeniu walą rozpuchem i towar dość szybko chłonie wilgoć. Południowa polska
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1179 / 9 / 0
To pewnie siarczan metamfetaminy.
iseeyou pisze:
Czy to musi być ta odmiana ice? Czym ona się różni, jak ją rozpoznać?
Niczym się nie różni.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
No to niedługo postaram się nakłonić do zapalenie, bo jakoś ciśnienie trochę spadło i pozostaje przy sniffie.

Dzięki za odpowiedzi.
Nocny Spamer
  • 40 / / 0
Palenie tego gówna - jest moc. Najchętniej wsypałbym dwusetkę do żarówki i wypalił całość za jednym posiedzeniem gwarantując sobie bezsenną noc i wiele godzin jazdy na pełnej kurwie. Znając życie byłoby mi mało, bo palenie meth powoduje ogromnie ciśnienie na dopalenie większej ilości. Gdyby nie to, że częściej palę to ścierwo niżeli wciągam mój dostawca nie dowiedziałby się, że ten nad nim robi go w chuja dostarczając mu mieszaną metę. Kupiłem setkę, która różniła się od wcześniejszego sortu. Wydawała się podejrzanie sucha jak na metę, która przecież chętnie chłonie wilgoć z powietrza. Podczas palenia zauważyłem, że towar nie rozpuszcza się jak należy, a "to coś" co zostało do niego dosypane spala się zostawiając brudny osad. Grudki, które nie chciały się topić były w odróżnieniu od kryształów meth nieprzezroczyste. Przeprowadziłem próbę organoleptyczną. Skurczyfrak dosypywał do kryształów meth sól morską (tą w postaci grubych kryształów) i na pierwszy rzut oka trudno było zauważyć różnicę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.