Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 12 / / 0
Wasze zdanie na temat miksu finlepsinu 200mg oraz tritico 300 xr przy odstawce? Dostałem dzisiaj taką recke od mojego znachora. Proszę o ewentualne uwagi
  • 78 / 9 / 0
Z tym waleniem w trąbę chodzi chyba głownie o rytuał. Coś tam się pewnie wchłonie przez śluzówkę wcześniej niż przy połykaniu kapsułek. Też wciągałem prege, przeważnie 300 mg na dwa razy, ale jaki był sens i czym się kierowałem to nie wiem :-) Nie pamiętam czy szybciej klepało wyraźnie, bo mieszałem z innymi substancjami. Na pewno szybciej, ale czy aż tak jak opisują to te brytyjskie ćpuny z dokumentu demonizującego pregabalinę. Nie chce mi się szukać ale to bardzo łatwo znaleźć, chodzi o materiał gdzie wymawiają to kurewsko śmiesznie - per goblin :-))
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 26 / 0
Czy na drugi dzień można już swobodnie pić alko? Czy wciąż można się spodziewać "słabej głowy"?
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 78 / 9 / 0
Zamieść Cię nie powinno. W najgorszym wypadku wypijesz mniej od swojej standardowej miarki :-)
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 230 / 26 / 0
Mnie w nos bardziej i szybciej uderza do tego płukanka jak pisałem gorąca wodą i wciągam to i połykam, całą noc śmigałem po Predze po Szczecinie wciągając co jakiś nie pamiętam jakie dawki ale sporo poszło 1 nocy, mnie ona pobudza, a czy was ona pobudza czy zamula oto jest pytanie?
  • 78 / 9 / 0
Zależy od dawki, większe mnie mulą. Tak czy siak ja przestałem to brać, jakoś mi nie pochodzi.
  • 977 / 223 / 0
Pobudza zdecydowanie, ta aktywizacja to jeden z fajniejszych efektów pregabaliny. Z drugiej strony jak chce pozamulać z muzyką wieczorem to też się nadaje dobrze.
  • 62 / 7 / 0
Po dzisiaj potwierdzam że w nos działa lepiej wziąłem 600 P.o i praktycznie nic po 4h walnąłem 150 w nochal (wcześniej dokładnie zmieliłem proch kartą podbno wtedy lepiej wchodzi) i jak mnie zmiotło po 30 min to nie potrafiłem samodzielnie złożyć zamówienia w maku, chodziłem po mieście i wszystko tak piękne sie świeciło że nie mogłem oderwać wzroku od latarni. Działa mocniej szybciej ale krócej
Też po większych dawkach macie urojenia ksobne? Wiedziałem że to irracjonalne ale miałem fest poczucie że wszyscy wokół na mnie patrząc i obgadują jaki jestem poćpany.
  • 229 / 26 / 0
Czy 300mg rozłożone w czasie - 150mg rano i 150mg w południe na drugi raz (wczoraj 150mg + klon 1mg) to dużo dla świeżaka? 150mg jest miło, ale czuję, że mogłoby być lepiej :extasy:
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 62 / 7 / 0
13 kwietnia 2021Synecdoche pisze:
Czy 300mg rozłożone w czasie - 150mg rano i 150mg w południe na drugi raz (wczoraj 150mg + klon 1mg) to dużo dla świeżaka? 150mg jest miło, ale czuję, że mogłoby być lepiej :extasy:
Optymalnie, dużo było by 300-300
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.