Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Dzieki wszystkim! No to widze ze jak wpadne w odwiedziny na podkarpacie to musze swoj "ekwipunek" wziasc ze soba. Amfa wiem ze byla i to dosc dobra, kilka lat temu ale po tym to mi strasznie banie rylo i po ktoryms ciagu nie moglem logicznie pomyslec i pierdolilem niesamowite glupoty. A propo nazwy "braz" tez bym nie wiedzial co to jest. Dopiero to forum uswiadomilo mi jakie nazwy "obowiazuja" w Polsce.
America's C.R.E.A.M. team
  • 371 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Julietta »
cheche no tak - ekwipunek - radze wziasc - a feta to była/ bo teraz to nie wiem/ faktycznie bardzo dobra :) Słuchy mnie doszły, dobry czas temu ze w Rzeszowie złapali killkoro osob jakos od 17 do 28 lat handlujacych amfa - wiec nie wiem czy 'zrodełko' jest nadal czynne. Taki specyficzny klimat tam jest - moze jak w kazdym mniejszym miescie, ze jak wyłapia ludzi a oni zaczynaja 'spiewac' to ze trachu nikt nic nie chce kombinowac, "czeski film". No tak było z helem, a i potem z amfa. Jak sie wyciszyło to weszła na ryneczek sama amfa. To Tyla :)
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2009 przez Julietta, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
no to wiesz co broz po polsku znaczy znaczy niezle wjebanie ja wole bupre i chemie z apteki bez zaNIECZYSZCZENALE JE I PUKA SIE TO CO SIE MA
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
Ktoś coś kiedyś pisał o puławach. Puławy są czyste. Nie ma ani odpału ani tym bardziej browna. Jak odpał gdzieś funkcjonuje to dla kilku osób, szersze spożycie odpału skończyło się około 2001 roku. Jeszcze jak byłem szczaw i chodziłem kopać piłkę pod blok to na moim osiedlu codziennie pod wieczorek leżało min. dwóch nagrzanych osobników w krzakach za przychodnią rejonową, poza tym wiara ludzi walała się nagrzana po klatkach. Za winklami leżały zakrwawione strzykawy. To były piękne czasy:)

BTW Mój pierwszy post siema
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 69 / 8 / 0
To ciekawe bo Puławy to też jedno z tych legendarnych niewielkich miast, które niegdyś słynęły z totalnie makowych klimatów.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kender77 »
siemka witam . Ja tu nowy (nie mogłem się zalogować). mam małe putanko czy wszędzie w wawie jast taka lipa czy ja mam niefart nie mogą trafić na dobry materiał?
Uwaga! Użytkownik kender77 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
masz lipe nie bierz sie za ta to zguba narodow
jest wszedzie poczta i pks tak jest
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja wczoraj przypadkiem trafiłem na dobry materiałek.
Dostałem za free kilka kresek ale pierdolneło bardzo miło.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
Nieprzeczytany post autor: Wincent »
To ciekawe bo Puławy to też jedno z tych legendarnych niewielkich miast, które niegdyś słynęły z totalnie makowych klimatów.
Bylo ale koniec. Pewne ilosci brazu z tego co slyszalem przywozi pare osob ale tylko dla swoich potrzeb bo wczesniej ktos sprowadzal i w waskim gronie sprzedawal ale ujebali go psiarze.
oza tym dlaczego uważasz, że tylko nieudacznicy życiowi biorą herę??? Zdziwiłbyś się jak dużo wykształconych ludzi ma ten nałóg.
A nie można byc nieudacznikiem zyciowym z doktoratem obronionym?:P

BTW dyskusji powyzej

Na chuj jednosc opiatowcow i jakis jak piszecie "elo ziomkow" kazdy czlowiek ma swoje jazdy i swoje klimaty i kazdy przystaje z kim chce i jara sie czym chce i cisza i spokoj w temacie zadnych opiatowcow z mgrem wyzywajacych zielarzy od debili i zielarzy co pisza ze heleniarze to narkusy. To takie kurwa slabe...
Porady prawne (nie charytatywne)-> Prywatna wiadomość
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
taaa, tylko ja na przykład nie wchodzę na podforum mj i nie piszę, "ale jesteście durne elo cioty, bo mj jest dla frajerów". Daj spokój.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.