Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1211 / 615 / 0
28 lipca 2020Swiezzy pisze:
@Vratislav
To są jakieś patenty na grzenie Wenli + kody??
Jedynym patentem jaki mi przychodzi od głowy jest dobrze się zastanowić i wybrać między ćpaniem a leczeniem. Albo rybki, albo akwarium ziom. Samo wpierdalanie antydepów cię magicznie nie uzdrowi, jeśli ciągle będziesz orał OUN dragami.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 36 / 0
No też tutaj masz racje, dlatego chyba w leczenie pójdę póki co.
  • 280 / 14 / 0
28 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:
25 lipca 2020pospolitypijak pisze:
Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
Co najmniej dwie godziny nic nie jeść oczywiście można coś przegryźć, nie jest powiedziane nic zupełnie pół kromeczki a nawet DWIE SZKLANKI CIEPŁEJ WODY NA ROZRUSZANIE ŻOŁĄDKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE
A głupoty piszesz. Po 30 miutach zjadłem tłuste tosty to zdążyłem zjeść 2 z 6 i już mnie nie było... fakt faktem byłem na zwale gdzie w nocy tylko woda szła...
  • 959 / 137 / 0
U mnie koda już praktycznie nie działa solo, ale gdy porobie się ostro pregabaliną czy baklofenem i potem zarzuce kode to jest bajka, plusz i euforia . Polecam każdemu ten miks (kto chce się wpierdolil w ciąg oczywiście, który ciężko zakończyć bo jest tak zajebisty xD)
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 584 / 36 / 0
Dobra.. chuj, daje ostatnią szanse Thiocodinowi na tej Wenlafaksynie.
Posiedzenie samemu w domu, czill przed kompem, 400mg zaraz aplikowane.
Zobaczymy czy zagrzeje.
  • 8103 / 907 / 0
@Swiezzy
Obstawiam, że nie po klepie. na 80 %.Delikatnie smyrnie receptory a reszta zostanie zablokowane przez Wenlafaksyne.Tak szara rzeczywistość.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 584 / 36 / 0
@UJebany
Jak narazie mija ok.40 min i powiedziałbym że zapowiada się obiecująco.
Zobaczymy z czasem, mam wrażenie że taka "samotna faza" bez znajomych, w domu chyba lepiej mnie grzeje.
Wsm nie wiem od czego to zależy że jak wychodze z domu to mi się obniża jakby faza, czy to przez jakiś stresik czy co.
Ciekawe, zdam raport za jakieś 2h co i jak.
  • 8103 / 907 / 0
Ja też nie lubiłem grzać w gronie znajomych [ wszyscy tylko palili trawę i pili alko i uważali mnie za degenerata i nie wiadomo jakiego narkomana ]btw.Psuli mi fazę
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 584 / 36 / 0
@UJebany
No i powiem Ci że miałeś racje... Cos tam podziałało dłużej, ale bez szału,dalej coś tam czuć ale spadek koncentracji i senność też się odezwała.
Czyli stopka jak narazie, bo sensu nie widze dalej to brać na antydepie.
  • 51 / 6 / 0
@Swiezzy U mnie tak samo, jest jak piszesz faza solo jest przyjemniejsza. Bardziej mozna sie wczuc w kazde najmniejsze uczucie w ciele, kazdy rozluziony miesien. Robiac cos faza "ucieka" bo sie po prostu skupiasz na czyms innym.
Siedzac przed kompem czuje sie bardzo przyjemnie i dobrze, a nawet gadajac z kims czy chodzac juz mam wrazenie ze albo nie podzialalo, albo dziala za slabo. Mimo wszystko opio to dosc samotna uzywka, samotne doznanie pewnie dlatego najlepiej smakuje samemu.
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.