28 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:Co najmniej dwie godziny nic nie jeść oczywiście można coś przegryźć, nie jest powiedziane nic zupełnie pół kromeczki a nawet DWIE SZKLANKI CIEPŁEJ WODY NA ROZRUSZANIE ŻOŁĄDKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE25 lipca 2020pospolitypijak pisze: Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
Posiedzenie samemu w domu, czill przed kompem, 400mg zaraz aplikowane.
Zobaczymy czy zagrzeje.
Obstawiam, że nie po klepie. na 80 %.Delikatnie smyrnie receptory a reszta zostanie zablokowane przez Wenlafaksyne.Tak szara rzeczywistość.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jak narazie mija ok.40 min i powiedziałbym że zapowiada się obiecująco.
Zobaczymy z czasem, mam wrażenie że taka "samotna faza" bez znajomych, w domu chyba lepiej mnie grzeje.
Wsm nie wiem od czego to zależy że jak wychodze z domu to mi się obniża jakby faza, czy to przez jakiś stresik czy co.
Ciekawe, zdam raport za jakieś 2h co i jak.
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No i powiem Ci że miałeś racje... Cos tam podziałało dłużej, ale bez szału,dalej coś tam czuć ale spadek koncentracji i senność też się odezwała.
Czyli stopka jak narazie, bo sensu nie widze dalej to brać na antydepie.
Siedzac przed kompem czuje sie bardzo przyjemnie i dobrze, a nawet gadajac z kims czy chodzac juz mam wrazenie ze albo nie podzialalo, albo dziala za slabo. Mimo wszystko opio to dosc samotna uzywka, samotne doznanie pewnie dlatego najlepiej smakuje samemu.
30 lipca 2020UJebany pisze: Ja też nie lubiłem grzać w gronie znajomych [ wszyscy tylko palili trawę i pili alko i uważali mnie za degenerata i nie wiadomo jakiego narkomana ]btw.Psuli mi fazę
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Raz że opio niebywale ciężko wyczuć i można walić scieme latami że się jest czysty, a dwa że społeczne zapatrywanie się na opio jest jakie jest i to ostatnie czym można chwalić się przed znajomymi
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?