Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 280 / 14 / 0
28 lipca 2020NicNieBralem2000 pisze:
25 lipca 2020pospolitypijak pisze:
Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
Co najmniej dwie godziny nic nie jeść oczywiście można coś przegryźć, nie jest powiedziane nic zupełnie pół kromeczki a nawet DWIE SZKLANKI CIEPŁEJ WODY NA ROZRUSZANIE ŻOŁĄDKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE
A głupoty piszesz. Po 30 miutach zjadłem tłuste tosty to zdążyłem zjeść 2 z 6 i już mnie nie było... fakt faktem byłem na zwale gdzie w nocy tylko woda szła...
  • 959 / 137 / 0
U mnie koda już praktycznie nie działa solo, ale gdy porobie się ostro pregabaliną czy baklofenem i potem zarzuce kode to jest bajka, plusz i euforia . Polecam każdemu ten miks (kto chce się wpierdolil w ciąg oczywiście, który ciężko zakończyć bo jest tak zajebisty xD)
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 593 / 37 / 0
Dobra.. chuj, daje ostatnią szanse Thiocodinowi na tej Wenlafaksynie.
Posiedzenie samemu w domu, czill przed kompem, 400mg zaraz aplikowane.
Zobaczymy czy zagrzeje.
  • 8103 / 910 / 0
@Swiezzy
Obstawiam, że nie po klepie. na 80 %.Delikatnie smyrnie receptory a reszta zostanie zablokowane przez Wenlafaksyne.Tak szara rzeczywistość.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 593 / 37 / 0
@UJebany
Jak narazie mija ok.40 min i powiedziałbym że zapowiada się obiecująco.
Zobaczymy z czasem, mam wrażenie że taka "samotna faza" bez znajomych, w domu chyba lepiej mnie grzeje.
Wsm nie wiem od czego to zależy że jak wychodze z domu to mi się obniża jakby faza, czy to przez jakiś stresik czy co.
Ciekawe, zdam raport za jakieś 2h co i jak.
  • 8103 / 910 / 0
Ja też nie lubiłem grzać w gronie znajomych [ wszyscy tylko palili trawę i pili alko i uważali mnie za degenerata i nie wiadomo jakiego narkomana ]btw.Psuli mi fazę
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 593 / 37 / 0
@UJebany
No i powiem Ci że miałeś racje... Cos tam podziałało dłużej, ale bez szału,dalej coś tam czuć ale spadek koncentracji i senność też się odezwała.
Czyli stopka jak narazie, bo sensu nie widze dalej to brać na antydepie.
  • 51 / 6 / 0
@Swiezzy U mnie tak samo, jest jak piszesz faza solo jest przyjemniejsza. Bardziej mozna sie wczuc w kazde najmniejsze uczucie w ciele, kazdy rozluziony miesien. Robiac cos faza "ucieka" bo sie po prostu skupiasz na czyms innym.
Siedzac przed kompem czuje sie bardzo przyjemnie i dobrze, a nawet gadajac z kims czy chodzac juz mam wrazenie ze albo nie podzialalo, albo dziala za slabo. Mimo wszystko opio to dosc samotna uzywka, samotne doznanie pewnie dlatego najlepiej smakuje samemu.
  • 959 / 137 / 0
30 lipca 2020UJebany pisze:
Ja też nie lubiłem grzać w gronie znajomych [ wszyscy tylko palili trawę i pili alko i uważali mnie za degenerata i nie wiadomo jakiego narkomana ]btw.Psuli mi fazę
Nie mogłem się skupić na działaniu kodeiny.Zdecydowanie wolałem łóżko czy fotel przed kompem i słuchając muzyki rozpływać się w euforii i błogostanie, paląc papierosy i pijąc ciepłą czerwona herbatkę.
Co Ty bez kitu chwaliles że walisz opio przed znajomymi xD ja pierdole gościu
Raz że opio niebywale ciężko wyczuć i można walić scieme latami że się jest czysty, a dwa że społeczne zapatrywanie się na opio jest jakie jest i to ostatnie czym można chwalić się przed znajomymi
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1042 / 150 / 0
Gdy zażywałem kodeiną, to mieszałem ją z Aviomarinem. W końcu aviomarin stał się na jakiś czas podstawowym wydatkiem w tym miksie i jako pierwszy musiałem odstawić ten lek przed kodeiną.
Zablokowany
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?