...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 12538 / 2432 / 0
10 stycznia 2020Landsberg2015 pisze:
Byłem w górach i miałem zajęcie i dzięki temu nie zauważyłem.
Wyjazd (im dłuższy, tym lepszy) to znakomity sposób na odstawienie. Ja latałem do "ciepłych krajów" i był pryszcz w porównaniu do analogicznej sytuacji (skręt), ale w domu. Zmiana otoczenia i nawyków działa cuda.
  • 199 / 26 / 0
10 stycznia 2020jezus_chytrus pisze:
Byłem w górach i miałem zajęcie i dzięki temu nie zauważyłem.
Wyjazd (im dłuższy, tym lepszy) to znakomity sposób na odstawienie. Ja latałem do "ciepłych krajów" i był pryszcz w porównaniu do analogicznej sytuacji (skręt), ale w domu. Zmiana otoczenia i nawyków działa cuda.
To ty jesteś jakimś krezusem widzę :extasy: Nie dość że bierzesz ( albo brałeś) jeszcze miałeś kasę na wakacje, pozazdrościć, A tak na serio z ciekawości, jak dawałeś radę żeby efektywnie zarabiać biorąc i to pewnie nie kodeinę w niedużych dawkach? No chyba że rzeczywiście odziedziczyłeś :psycho:
  • 60 / 3 / 0
Weedkacy czekam na info odnosnie bupry
  • 12538 / 2432 / 0
@Landsberg2015
Krezusem nie jestem - raczej moja siostra (która w owych ciepłych krajach mieszka) : )
Opio nie biorę już z 6 lat.
  • 199 / 26 / 0
To super tak trzymaj. Pewnie dużo kasy straciłeś. Ja w 1,5 roku na kodę z 6000
  • 86 / 6 / 0
To ja tyle w dwa miechy ;d i nie uważam żeby być na buprze dłużej niż miesiąc. Można zacząć od 8 mg i codziennie jedna tabletkę buno mniej. Zresztą od buno lepiej schodzić kodą. znalezc minimalna dawkę po której się nie ma skręta i co dwa-trzy dni tablete mniej. Nie oszukujcie siebie biorąc miesiącami. To oszukiwanie, że się ćpa w słusznym celu: że niby ćpam żeby nie ćpać? Jak się nie chce to się schodzi. Dołączyć sport, bieganie, siłkę, i da się zejść.
  • 272 / 37 / 0
Po pierwsze to z uzaleznienia sie nie wychodzi to podobnie jak z alkoholizmem ktorym sie jest do konca zycia, mozna to zaleczyc a nie wyleczyc, kwestia kontrolowania sie.AMEN
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12538 / 2432 / 0
Pewnie dużo kasy straciłeś.
Nie pamiętam już, czy kiedyś próbowałem szacować. Z pewnością jest to kwota, za którą można by kupić luksusowe auto.
Nie rozmyślam o tym, bo nie ma to żadnego sensu.
  • 86 / 6 / 0
Z uzależnienia się wychodzi, to nie jest do końca życia. Jeśli ktoś tak mówi, to po prostu sam tak ma, ale to nie znaczy, że inni. Kiedyś również byłem alkoholikiem a od 6 lat nie wypiłem ani piwa ani nic i nie mam żadnych ciągot do tego. Można się wyleczyć i nie jest to kwestia kontrolowania. Kiedyś np nie odmówiłbym bucha, teraz przechodzę obojętnie i nie mam najmniejszych ciągot. Tak mówią ludzie którzy chcą coś brać a się kontrolują. Jak się czegoś prawdziwie nie chce, to sprawa załatwiona.
  • 60 / 3 / 0
Evil mówi prawde mam tak samo jak ty . Tylko ciekawe jak jest z opio ... Hehe
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.