Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2006 / 234 / 0
W szoku człowiek nie odczuwa tak bólu. Jak robiłem na budowie gość rozkurwił sobie nogę mieszarką do ziemi, na początku nic go nie bolało a mięśnie normalnie wisiały. Dawka fnt musi być taka by nie przysnąć i nie spowolnić zbytnio ruchów, celowałbym w 200mcg w psiku. Po opatrzeniu można nawet się odciąć. 200mcg nie sprawi, że nie będzie bolało wcale ale da spokój i opanowanie. Stan po fnt jest mocno nietrzeźwy, do opatrywania nie można się zbytnio porobić.
  • 1360 / 179 / 0
Doskonale to rozumiem, dlatego pytam czy 200mcg może nic być za duza dawka jak przy złamaniach podaja ponoc czasem 50-100mcg, z tym ze iv/im.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 712 / 83 / 2
Furanyl-fentanyl w sumie nie był dla mnie taki zły, kupiłem tylko 5ml na spróbowanie i nigdy więcej i utrzymałem tę zasadę. Mimo, że nie jest taki zły. Ale nie daje ani ciepła, to czuć tylko zaspokojenie opioidowe i czasami mocne upierdolenie (to było spoko). Jednorazowa przygoda, nic więcej. Poza tym po vapowaniu miałem poranny kaszel, więc czuje że furanyl nie jest obojętny dla płuc.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
No nie jest obojętny dla płuc, pisałem wcześniej że łatwo się tym przepalić. Dałem fufowi drugą szanse i o ile małe dawki są ok, tak jak się zacznie smolić buch za buchem przychodzi tak kurewski stan nudności... rzyg za rzygiem, coś okropnego. To jest problem fufa, bo przyjemny to on jest i to przednio, ale w pogoni za fazą łatwo przesadzić. Ja już podziękuję.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Nie pchaj sie w to stary, zostań przy DHC. Analogi fenta zepchną Cię na samo dno.

Eh może odczytałbyś moją wiadomość? Możesz stracić dobrą szanse na coś dobrego ;) EOT
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1930 / 191 / 0
Mogę to psikać (taki wynalazek).

Będąc na SSRI, neuroleptykach i Depakinie?
Take DXM and Be Happy
  • 132 / 6 / 0
Ten Fu -f w pixach 'trójkątach' działają obecnie? Czy to już tic-taci? Zastanawiam się nad zakupem, a jeśli lipa to obecnie co najbardziej polecacie?
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 1930 / 191 / 0
Może mam głupie pytanie, ale podobno nie ma głupich pytań.

China Breath (Fu-F) - wpsikuje się do nosa czy do gardła?
Take DXM and Be Happy
  • 52 / 1 / 0
150mg kody przestało mnie grzać, nie stać mnie dalej na ten apteczny syf, czy furanyl nada się na następce? Jest najbardziej dostępnym dla mnie opio zaraz po kodzie, jest też legalny, znacznie tańszy zakładając kilkakrotne dorzucanie żeby osiągnąc podobny efekt długość/euforia co koda i nie trzeba zapierdalać po aptekach. Co może pójść nie tak?
  • 657 / 93 / 0
jak się zesrasz w łóżko na skręcie, będziesz wiedziała, co może pójść nie tak
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.