Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
dostałem sampla tego cuda NEP ok 300 na oko, najpierw ostrożnie wciągnołem ok 50 mg, jednak bez rezultatu potem resztę co zostało też poszło sniffem. Wcześniej było 3 cmc i 4cmc więc to pewnie dlatego nie działało. Może sprawdzę kiedyś jak działa osobno.

Przeniesiono do odpowiedniego działu. whitealex
  • 270 / 13 / 0
A testował ktoś meth + MDMA z kryształu lub meth+legitne pixy? Zastanawiam się nad czymś takim na impreze tylko mam jakieś obawy :D
W jednym sniffie 100mg meth+100mg MDMA, czy osobno jak już?
  • 2876 / 266 / 0
GHB + MDA + 4-MMC + alpra - osobiście testowałem MDA/mef/alko, ale jestem pewny że po tych czterech byłoby najlepiej
  • 2196 / 366 / 0
A benzo albo alko nie wyciszają euforii i speeda?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 623 / 44 / 13
Mixował ktoś 3-MeO-PCP / PCP z kokainą ? Jeszcze trochę alko wcześniej coby wytworzyć kokatylen.
Pewnie niebezpieczne, ale ostatnio marzy mi się właśnie taki mix %-D .
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 432 / 31 / 0
Sele+PEA+PST+eti - ma to sens?
  • 26 / 2 / 0
Mix 3-BMC+3/4-CMC+GBL jest w miarę bezpieczny?
  • 4 / / 0
Witam,
Zacznę od tego, że jestem osobą, która chcę się wyleczyć. Mam stwierdzoną bezsennosc, depresję z nasiloną ANHEDONIĄ, fobie społeczną i lęki. - czas leczenie 7 lat. Mogę smiało powiedzieć, że każdą "strone" tematów hyperreal mam przyswojoną. Jest to jedna z najwiekszych skarbnic wiedzy jaką było Mi dane przyswoić. - Dzięki wam za to. Wracając do leczenia.

Próbowałem każdego smart-drugu, Mixu suplementow, noontropu, Segan +Pea, antydepresantow W seganie+PEA widze promyk nadzieji, ale chcialbym to zostawić jako ostatecznosc. Pea - z tym miałem wielokrotnie problem z dawkowaniem. Po mocnym uzaleznieniu się od PEA [50g tyg]- odwyk tygodniowy na tradazon 450. I wróciłem do stanu przed leczeniem - jestem, az delikatnie zdziwiony, ze tak szybko. Ostatnio dostalem od lekarza Prozac i po 2tyg czuje subtelna zmiane na + i chec do leczenia.
Czy mix prozacu+bupropion+segan / Trazadon na noc będzie bezpieczny i sprawdzi się w Moim przypadku?

Dzięki i Pozdrawiam

Przenoszę do odpowiedniego tematu - neurobiolog
  • 24 / 4 / 0
Łączył ktos bupropion, selegiline oraz pirybedyl? Chciałabym brać selegiline w dawce 20-40mg dziennie. bupropion 150mg i pirybedyl 50mg to leki o zmodyfikowanym uwalnianiu. Te dwa specyfiki np co drugi dzień. Albo niska dawka selegiliny 5-10mg, 150 bupropionu, 50mg pirybedylu codziennie. Do tego kwetiapina na sen w dawce 25-50mg, która slabo, ale dodatkowo mnie stabilizuje przy borderze i chadzie. Na migreny związane z wysoka dawka dopaminy oraz jako stabilizator topiramat (obecnie biorę 175mg topiramatu). Ma sens takie połączenie dopaminowców?
Uwaga! Użytkownik vvcadavera nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
3 piwka + 2mg alpry +wapno + 3x loratadyna + 1 gram paracetamolu + 50 mg difenhydraminy. Może w końcu to chociaż pozwoli mi usnąć na kilka godzin...
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.