Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1081 / 32 / 0
wypij 1.5 lyzeczki do kawy i 20g mimozy, wyrzygasz wszechswiat i nie bedziesz chcial powtorki.
  • 99 / 5 / 0
5g ruty 25g mimosy to wystarczy na dobrą podróż. Ściągnij sobie ode mnie z chomika
http://www.chomikuj.pl/wojcieszekn
z Ulubione mp3ki Holy Harmony i ustaw ją na playerze kompa, by grała no okrągło w czasie podróży. Ta muzyka nastroi wibracje w Twoim pokoju. (może uda ci się dawnload torrent czy innym P2P. Zapal kadzidełko na 0.5 godz przed. i koniecznie świeczkę, tak by nie raziło cię jaj światło.
Kadzidełko, gwoli wyjaśnienia, jest po to, by astralne pasożyty "nie widziały". Dla nich to mgła, gęsta jak noc. Będziesz okryty "czapką niewidką. Zapytaj się cebexa to ci powie jak ważna jest muzyka , do tej pory, na myśl o tym, ma pełne pory..hihi
Dobrego spotkania z samym sobą życzę ci
  • 163 / / 0
cebex pisze:
wypij 1.5 lyzeczki do kawy i 20g mimozy, wyrzygasz wszechswiat i nie bedziesz chcial powtorki.
Rzyganie wszechświatem - to musi być wspaniałe :yay:
wojcieszekn pisze:
Ściągnij sobie ode mnie z chomika http://www.chomikuj.pl/wojcieszekn z Ulubione mp3ki Holy Harmony
Dziękuję. Ładna muzyka. Będę jej słuchać w trakcie podróży, no i zapalę kadzidełko :-) Podczas ostatniego spotkania z aya słuchałam płyty Angels w stylu new age. Iście anielska muzyka...
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2011 przez explorer, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik explorer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 32 / 0
Bez muzyki umrzesz to CI gwarantuje muzyka gwarantuje przewodnictwo tripa

http://www.youtube.com/watch?v=lUU_om7a8MQ

sluchaj takiej muzyki, nie poleacm zadnych dubstep ani nawettrance to dziala dobrze na kwasie albo grzybach ale nie na aya.

Uwierz.
  • 3898 / 239 / 13
Explorer - sory za protekcjonalność, ale jesteś jakaś tępa strzała... Nie rozumiesz ze łyzeczka a łyżeczka to czasem nawet kilkukrotna różnica objętości :O. Nota bene chyba tylko te naćpane łyżeczki z erowida są takie idealne...

Mam u siebie w domu, daleko nie szukając, łyżeczkę, która nawet 0,5ml nie zmieści a i mam taką co z 3ml zmieści :P. Obie są łyżeczkami do kawy/herbaty (nie te małe do deserów). Czy naprawdę waga to taki wydatek? Pójdę krok dalej - jak ty niby odmierzyłaś te 25g mimozy bez wagi? Na oko? Wybacz ale takie dozowanie, a zwłaszcza "pod okiem" kobiecego mózgu to predestynowana klęska :P.
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2011 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 163 / / 0
Parathormon pisze:
Explorer - sory za protekcjonalność, ale jesteś jakaś tępa strzała... Nie rozumiesz ze łyzeczka a łyżeczka to czasem nawet kilkukrotna różnica objętości :O. Nota bene chyba tylko te naćpane łyżeczki z erowida są takie idealne....
A tu się mylisz. :-) Nie zaprzeczam temu, że łyżeczka łyżeczce nierówna. Zdaję sobie z tego sprawę. Stwierdzam jedynie, że ta której używam jest równa tej łyżeczce z Erowid na podstawie ilości materiału, który zakupiłam. Erowid mógłby bardziej sprecyzować, ale miał na myśli tą dużą, typową łyżeczkę do kawy, ja innych nie posiadam, nie widziałam także żeby inni posiadali i używali innych łyżeczek do kawy niż te typowe "duże".
Parathormon pisze:
Czy naprawdę waga to taki wydatek? Pójdę krok dalej - jak ty niby odmierzyłaś te 25g mimozy bez wagi? Na oko? Wybacz ale takie dozowanie, a zwłaszcza "pod okiem" kobiecego mózgu to predestynowana klęska :P.
Eh, kupiłam 50 gram mimozy, wzięłam połowę z tego. Trochę to niedokładne, wiem, ale co tam. Nie szkoda mi na wagę, ale nie zdążę jej zakupić do następnej podróży...
Uwaga! Użytkownik explorer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 4 / 0
Skoro Ci nie szkoda to czemu jej nie masz?
Zakup w sklepie trwa chwile..
  • 163 / / 0
Męczycie z tą wagą :-) , niestety nawet nie wiem w którym sklepie mogę kupić taką wagę, no i nie bardzo miałam czas z uwagi na codzienne obowiązki… zamówienie online wiąże się z dłuższym czasem oczekiwania, a ja podróż planuje na jutro.

Poniżej 6 gramów ruty odmierzonej łyżeczką stołową (2 Erowid'owe łyżeczki do kawy) i 25 gramów mimozy. Oceńcie jak to widzicie.

[ external image ]

A i żeby było porównanie - pod spodem kolejno łyżeczki pozwalające odmierzyć 9, 6 i 3 gramy ruty.

[ external image ]

Za Erowid:

Rules of Thumb
4% of dry weight of seeds is alkaloid
1 teaspoon = 2.7 gram , 1 tablespoon = 8.1 grams weighed using a Deering plastic scale, by Zam
1 teaspoon = 3 grams = 60-180 mg alkaloids from TiHKAL
1 tablespoon = 9 grams = 200-600 g alkaloids from TiHKAL
1 large (OO) gelatin capsule with ground rue seeds = 0.7 gram seeds = 15-45 mg alkaloids from TiHKAL
  • 4024 / 372 / 951
explorer pisze:
Męczycie z tą wagą :-) , niestety nawet nie wiem w którym sklepie mogę kupić taką wagę, no i nie bardzo miałam czas z uwagi na codzienne obowiązki… zamówienie online wiąże się z dłuższym czasem oczekiwania, a ja podróż planuje na jutro.
http://imageshack.us/f/462/waga4pe.jpg/

jako odważników możesz użyć monet. Dla odróżnienia 3 gramów od 5 w zupełności wystarczy.
  • 1081 / 32 / 0
Jaki macie problem. Wypije 25 gram, umrze tylko kilka razy narodzi sie tyle samo razy i nie spróbuje wiecej :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.