Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 689 / 149 / 2
Największa zawartość morfiny jak napisał Św.Tomasz jest od 5 tygodni od kwitnienia, utrzymuje się ona do 11 tygodni , potem alkaloidy zanikają. W przypadku maku wysokomorfinowego, masa morfiny waha się od ok. 1% do ok. 2% masy suchej makowin. Nabycie słomy makowej u rolnika raczej nie wchodzi już u nas w grę, z powodu małej ilości upraw i obowiązkowemu uprawianiu odmian niskomorfinowych - bezużytecznych dla ćpunów (polecam pomoc przy zbiorach w Czechach, na Węgrzech lub najlepiej w Turcji- tam jest bardzo duża ilość 1-hektarowych indywidualnych upraw, z których worki słomy sprzedaje się fabryce leków).
Miłość jest jak opium...
  • 59 / 15 / 0
21 grudnia 2019Maykel885 pisze:
30 listopada 2019SarcasticCunt pisze:
To komecie raczej coś do ryja wpadło i to nie raz ;)
Komentarz troche nie na miejscu, dziwi mnie ilosc karmy jaka zostala przyznana za tak chamski komentarz napisany przez prostaka. Sory, ale inaczej nazwac cie nie umiem. Zarty zartami, ale ten nie dosc, ze byl nie na miejscu to przekroczyl granice dobrego smaku. Byles z nia lub znasz na tyle zeby tak o niej pisac? Ja z nia bylem, co prawda krotko i rozstalismy sie w ogromnej niezgodzie, z jakiego powodu nie bede pisac publicznie. Obecnie jednak nie zywimy do siebie urazy i nasze stosunki sa neutralne. Nie pozwole jednak jej obrazac i uwazac ja za kobiete lekkich obyczajow, bo taka nie jest. Uwazam, ze powinienes ja @SarcasticCunt przeprosic a osoby, ktore daly karme za ten komentarz powinny sie nad soba zastanowic i jesli to mozliwe anulowac karme. Nie wiem czy sie da anulowac karme, ale jesli wasza moralnosc jest taka a nie inna powinniscie te karmy anulowac.

Hahahaha, typie ty tak na serio czy tylko trollujesz? Już lecę przepraszać zdegenerowaną helupiare, krętaczkę i manipulatorkę co za dragi obciąga spocone kutasy jakimś oblechom. Prawda jest taka, że twoja super idolka na głodzie bez mrugnięcia okiem sprzedała by ci kosę za dwie ćwiary. Nie wierzę jak można być takim stulejarzem żeby bronić kogoś tak żałosnego. Nawet mi ciebie nie żal piwniczaku.

A komecie mogę co najwyżej napluć w mordę ale musiałbym pomyśleć czy jest tego godna.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 1067 / 206 / 0
Strasznie słabe sorty w każdym źródle, szkoda kasy. Wypadałoby zrobić detox, brrr. Nigdy nie wytrzymałem dłużej niż 24 h. Można coś dostać w aptece bez recepty co mi w tym pomoże? Akurat mam tydzień wolnego. Najgorsze że psychicznie się tak wjebałem, że bez niczego po prostu patrzę się tempo w ścianę, zero motywacji do czegokolwiek. Przez ostatni rok tak mnie rozpieszczali że się nie spodziewałem takiej akcji. Kupa i to rzadka w dodatku. : - (
I don't do drugs. I am drugs.
  • 12809 / 2490 / 0
Bez recepty to tylko Thiocodin (1 opakowanie maks można kupić) i jakiś Stoperan jeść w dużych ilościach. heroiny nigdy nie brałem i nie wiem, czy to może cokolwiek pomóc... teoretycznie coś powinno.
Lepiej było iść do lekarza skołować Bunondol (buprenorfina) i na nim schodzić - byłoby o wiele lżej.
  • 262 / 46 / 0
@czajnikof W aptece lipa, thio może zalepi Ci dupę na chwilę, choć po tym sulfosyfie to raczej Ci z dupy pocieknie. Moim zdaniem lepiej idź po mak do sklepu i zrób herbatkę. W dziale PST masz opisane kilka serii, które działają. Ja od siebie mogę polecić Ci mak firmy BAKALIKE. Znajduje się on w sklepach sieci DINO. Sam go teraz piję i powiem Ci, że 1 kg tego maku zadziałał na mnie mocniej niż 100mg tej helupki z wawki. Generalnie 0.5kg już czuć, kolega bez tolerki chlupnął 0.5kg i noodowal 6 godzin. Ja z tolerką po kilogramie czuję się fajnie ujebany, po półtora kilo już nooduję. Gdybym miał porównać to kilo działa jak MST 200 oral.
Tu podam Ci serie, które na bank klepią
baka Like 24/11/2020 E02190815A
baka Like 24/11/2020 E02190814A
baka Like 23/11/2020 E02190812B
baka Like 30/11/2020 E02190839C
baka Like 07/12/2020 E03190942C
Jedne walą mocniej w czerep inne trochę mniej, ale będziesz zadowolony i trzyma 10h no i cena 9zl za 0.5kg. Jak nie masz ww sklepu to musisz przejzec dzial i znalezc cos co daje rade.
Alfaosobnik
  • 12809 / 2490 / 0
A ten płyn nie jest jakoś obrzydliwy w smaku? (nigdy nie piłem). Bo jeśli jest, to ryzyko zwrotki jest bardzo duże : )
  • 924 / 138 / 0
Mega obrzydlistwo są te przepłuczki, dzisiaj bym ich nie tknęłam.
Już nie te czasy, że wszystko co w łapy/pompkę/szklankę wpadnie HAPS i nie ma.

Jezu, PST, fuuuj.
Skojarzyło mi się właśnie, jakbym warszawską here już gotową do iv miała wypić.
...
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1067 / 206 / 0
Alarm odwołany, dobry sorcik wrócił plus nowe źródło. Wiem że tylko przeciagam nieuniknione. W trainspotting jest taka fajna scena 'ostatnia działka niejedno ma imię, czy po nią poszedłem? Oczywiście, przecież mam obowiązki.'
Irvine Welsh to bardzo kumaty pisarz.
Co do PST piłem parę razy w pl , mocne aczkolwiek nie wyobrażam sobie ciagu , czy nawet weekendowej zabawy.
Co miałem pod ręką to tylko jakieś tabletki przeciwbólowe i na gorączkę, teoretycznie powinny choć ciut złagodzić niektóre z objawów.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2 / / 0
Ja się dobrze bawiłam za granicą, ale musiałam zjechać i teraz jestem w kropce. Wiedeń trzyma poziom. Tu jestem sama.
  • 11 / 1 / 0
Od miesiąca przyjmuje heroinę dożylnie, dłużej użytkuje oxy doustnie. Za każdym razem mam problem z mdłościami. Wymiotuje ile wlezie, a jak już nie mam czym to jest sam cholernie mocny odruch wymiotny. Tak jakbym miała zwymiotować wnętrzności. Jest jakis sposób na te wymioty czy choćby sam odruch, bo w pewnym momencie to aż boli i zabiera całą przyjemność ze stosowania helu. Jakis sposób dobry znacie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.