Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
21 grudnia 2019Maykel885 pisze:Komentarz troche nie na miejscu, dziwi mnie ilosc karmy jaka zostala przyznana za tak chamski komentarz napisany przez prostaka. Sory, ale inaczej nazwac cie nie umiem. Zarty zartami, ale ten nie dosc, ze byl nie na miejscu to przekroczyl granice dobrego smaku. Byles z nia lub znasz na tyle zeby tak o niej pisac? Ja z nia bylem, co prawda krotko i rozstalismy sie w ogromnej niezgodzie, z jakiego powodu nie bede pisac publicznie. Obecnie jednak nie zywimy do siebie urazy i nasze stosunki sa neutralne. Nie pozwole jednak jej obrazac i uwazac ja za kobiete lekkich obyczajow, bo taka nie jest. Uwazam, ze powinienes ja @SarcasticCunt przeprosic a osoby, ktore daly karme za ten komentarz powinny sie nad soba zastanowic i jesli to mozliwe anulowac karme. Nie wiem czy sie da anulowac karme, ale jesli wasza moralnosc jest taka a nie inna powinniscie te karmy anulowac.30 listopada 2019SarcasticCunt pisze: To komecie raczej coś do ryja wpadło i to nie raz ;)
Hahahaha, typie ty tak na serio czy tylko trollujesz? Już lecę przepraszać zdegenerowaną helupiare, krętaczkę i manipulatorkę co za dragi obciąga spocone kutasy jakimś oblechom. Prawda jest taka, że twoja super idolka na głodzie bez mrugnięcia okiem sprzedała by ci kosę za dwie ćwiary. Nie wierzę jak można być takim stulejarzem żeby bronić kogoś tak żałosnego. Nawet mi ciebie nie żal piwniczaku.
A komecie mogę co najwyżej napluć w mordę ale musiałbym pomyśleć czy jest tego godna.
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
Lepiej było iść do lekarza skołować Bunondol (buprenorfina) i na nim schodzić - byłoby o wiele lżej.
Tu podam Ci serie, które na bank klepią
baka Like 24/11/2020 E02190815A
baka Like 24/11/2020 E02190814A
baka Like 23/11/2020 E02190812B
baka Like 30/11/2020 E02190839C
baka Like 07/12/2020 E03190942C
Jedne walą mocniej w czerep inne trochę mniej, ale będziesz zadowolony i trzyma 10h no i cena 9zl za 0.5kg. Jak nie masz ww sklepu to musisz przejzec dzial i znalezc cos co daje rade.
Już nie te czasy, że wszystko co w łapy/pompkę/szklankę wpadnie HAPS i nie ma.
Jezu, PST, fuuuj.
Skojarzyło mi się właśnie, jakbym warszawską here już gotową do iv miała wypić.
...
Irvine Welsh to bardzo kumaty pisarz.
Co do PST piłem parę razy w pl , mocne aczkolwiek nie wyobrażam sobie ciagu , czy nawet weekendowej zabawy.
Co miałem pod ręką to tylko jakieś tabletki przeciwbólowe i na gorączkę, teoretycznie powinny choć ciut złagodzić niektóre z objawów.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.