Stary grzeje od kilku dobrych lat i wlasnie ze wzgledu na prawdopodobne szkody na zoladku/dwunastnicy jak chce sobie przygrzac raz na jakis czas (glupi wypad dzisiaj, z lekka czuje sie winny bo nie cpalem dlugo) to kupuje juz antka a nie thio. Poza tym nie od dzis filtruje i znam procedury, jestem pedantem i jak juz filtruje to nawet o jedna glupia kropelke walcze xd
Byłem przed przerzuceniem sie na mocniejsze specyfiki praktycznie codziennie na thiocodinie stąd sobie głupi styrałem tak zoladek (aktualnie wystarczy mi byle jaka ilosc; chocby 10 tabs thiocodinu i od razu mam oblozony brazowym nalotem jezyk oraz "fusami od kawy". Wiem o czym to swiadczy i darujcie sobie gadki abym szedl ddo lekarza Xd niedlugo mam gastroskopie i wrecz jestem ciekaw jak bardzo sie pan doktor przerazi stanem dwunastnicy) , ale teraz nie chce znow sie w to pakowac, zwyczajnie jak widze ta biala pierdolona tabletke to mnie bierze na odruch wymiotny.
edit co do poprzedniego mojego posta: teraz troche mocniej czuje, ide sobie kupic jakas szamke bo nie jadlem, moze pobudze zoladek i mocniej wejdzie jak dokopce szluga c:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Moze to byc przez ta Wenladaksyne??
Jak najbardziej wenlafaksyna mogła maczać w tym palce.Często na antydepresantach opio działają słabiej.
Lecz się lepiej antydep. a kodę odstaw na jakiś czas, aż się nie pod kurujesz a najlepiej zapomnij o kodzitsu.
W wieku lat piętnastu
@UJebany
Czemu lepiej zapomniec o kodzitsu? XD
28 lipca 2020Swiezzy pisze: @UJebany
Czemu lepiej zapomniec o kodzitsu? XD
W wieku lat piętnastu
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.