Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / 2 / 0
Jak to jest z tymi chorobami psychicznymi a LSD, jak to ogólnie rozróżnić. Mam na myśli to, że przy większej dawce (chociaz patrzac na dawki innych to byla to normalna - 200) totalnie odpłynęłam, nie wiedziałam, co dzialo się ze mna przez 3 h, potem wymyśliłam sobie scenariusz w mojej głowie, ktory byl okropny, wierzylam w to. To bylo jakies 15 h męki gorszej od piekła. Czy to mozliwe ze to zwyczajny bad trip czy to moze jakies ujawnianie sie chorob psychicznych? Wiem ze to na dwoje babka wróżyła, ale moze ktos miał podobnie.
  • 3182 / 898 / 5
@acidace
Faza po prostu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1195 / 223 / 32
@acidace
Tak, zwyczajnie faza, która Cię przerosła. Przygotuj się następnym razem lepiej do podróży :) Jeśli to nie pomoże, to podróżuj na mniejszych dawkach.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 8103 / 909 / 0
22 marca 2021acidace pisze:
Czy to mozliwe ze to zwyczajny bad trip czy to moze jakies ujawnianie sie chorob psychicznych? Wiem ze to na dwoje babka wróżyła, ale moze ktos miał podobnie.
Zwykły bad-trip, nie wkręcaj sobie choroby psychicznej :niewiem: następnym razem stwórz sobie lepsze s&s oraz wrzuć :lsd: mniejsza dawkę.
A jak będzie za słabo to metoda prób i błędów w końcu utrafisz w ta właściwą. :ręka:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1042 / 150 / 0
Wszyscy mogą dostać krzywej jazdy po kwasie. Mówi się, że lepiej jest brać z czystym sumieniem, tzn. nie mieć większych problemów z życiem codziennym, nauką, pracą, ukochanym itp..
  • 1195 / 223 / 32
I to jest prawda. Kwas potęguje nastroje. Jesteś w dobrej kondycji psychicznej? Więcej niż prawdopodobne, że będzie milutki szał. Będziesz w złej kondycji, będzie szał z trwogą i przerażeniem.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 12 / 2 / 0
Dziękuję wam mocno ♥️ po prostu zazwyczaj bralam z osobami, ktore z tego co wiem tez byly w slabej kondycji psychicznej, ale zawsze dobrze się bawili. Jednak to rzeczywiście kwestia osobnicza i póki się nie poukłada w głowie to lepiej nie brać
  • 1195 / 223 / 32
Tak, Twoje wnioski są słuszne. A odnośnie znajomych Twoich. Wiesz, powiem Ci, że z psychodelikami nigdy nie ma nic pewnego. Dlatego napisałem: Jesteś w dobrej kondycji psychicznej? Więcej niż prawdopodobne, że będzie milutki szał. "Prawdopodobne", ale nie pewne. Niejednokrotnie też bywa, że bierzesz psychodelik w czasie, kiedy wszystko u ciebie jest źle i prawdopodobieństwo na bad tripa jest bardzo duże. Ale tu przeciwnie, on się nie pojawia, a substancja pomaga nam spojrzeć na nasze problemy z całkiem innej strony, przez co możemy, jeśli naprawdę chcemy, przemyśleć i poukładać wiele rzeczy.
  • 8103 / 909 / 0
24 marca 2021Klamm pisze:
I to jest prawda. Kwas potęguje nastroje. Jesteś w dobrej kondycji psychicznej? Więcej niż prawdopodobne, że będzie milutki szał. Będziesz w złej kondycji, będzie szał z trwogą i przerażeniem.
Ale są dwa aspekty, jak jesteśmy w dobrej kondycji psychicznej to głównie to będzie przyjemny, spokojny trip bez wkrętek etc.
Radości z fraktali, odbioru muzyki, sporo śmiechu. :patrzy:

Jak mamy problemy to :lsd: może nam pomóc je rozwiązać, dzięki głębszemu tripowi :psycho: może dojdziemy do ukrytych w sobie negatywnych emocji, problemow i łatwiej się rozwiążą - LSD otworzy nam oczy na świat, spojrzymy na problemy z innej, tej kwasowej perspektywy. :lsd:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1195 / 223 / 32
Zgadza się. Dlatego też w kolejnym poście napisałem:
Niejednokrotnie też bywa, że bierzesz psychodelik w czasie, kiedy wszystko u ciebie jest źle i prawdopodobieństwo na bad tripa jest bardzo duże. Ale tu przeciwnie, on się nie pojawia, a substancja pomaga nam spojrzeć na nasze problemy z całkiem innej strony, przez co możemy, jeśli naprawdę chcemy, przemyśleć i poukładać wiele rzeczy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.