Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 274 / 22 / 0
Ile tego Bakallanda z Rossmanna bez tolerancji płukać?

EDIT: Czy 2-FMA może mieć wpływ na PST? Bo wypiłem 30min temu i nic.
  • 318 / 48 / 0
[mention]TTomasz[/mention] Jeszcze pytasz? ;-) Oczywiście, że może. Przecież jedno to depresant, a drugie dość silny (chyba?) stymulant, więc ich działanie będzie się znosić wzajemnie. Zwłaszcza, że obecne maki działają głównie sedacyjnie, a nie euforycznie.

[mention]lol[/mention] Nie chcę i nie będę się wypowiadać za [mention]Jamedris[/mention], ale jeśli rzeczywiście uważasz, że masz podobną tolerkę jak ona albo nawet wyższą to masz bardzo wysoką tolerkę. :-D
  • 274 / 22 / 0
[mention]Tryptophan[/mention] To ... ma sens. Ale w sumie i tak jest dość fajnie w tle a użyłem tylko 100g więc mała strata. Miałem nadzieję na trochę euforii właśnie.
  • 318 / 48 / 0
[mention]TTomasz[/mention] Tylko 100 g maku wypłukałeś? Przy obecnych makach to ekstremalnie mało nawet jak na kogoś bez tolerki. Spokojnie bym celował w 750 - 1000 g na początek.
  • 274 / 22 / 0
[mention]Tryptophan[/mention] Ktoś mówił że 250g tego z Rossmanna to > 300mg kody a 150 mnie robi w porządku to tak mi wyszło z przeliczania.
  • 468 / 25 / 0
Nijak się ma PST do kody. Ale dalej se porównujcie...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 318 / 48 / 0
No niestety [mention]Cold Steel[/mention] ma rację. Porównywanie PST do kody mija się z celem. Siła działania kody jest zbyt zależna od danego organizmu, w PST działanie wynika w większości z czystej morfiny, której wątroba nie musi już w żaden sposób bardziej przetwarzać. Ale to w sumie dobrze, że zacząłeś ostrożnie. Lepiej wypić za mało i dopić, niż za dużo i być w dupie. ;-) Ale następnym razem spokojnie wypłucz choćby te 500 g, tym razem bez żadnej podkładki z 2-FMA.
  • 2372 / 315 / 0
@up cały czas to piszę
@TTomasz tutaj różne rzeczy ludzie piszą, głównie sam, metodą prób i błędów będziesz sobie dawki wyznaczać ale 100g raczej nie poczujesz. Nie napisałeś chyba serii Bakallanda którego kupiłeś - patrzyłeś w ogóle na kraj pochodzenia ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 784 / 46 / 0
Pisał chodziło mu o baka 1711.10 Francuz który działa.
  • 274 / 22 / 0
Jest jakaś lista co występuje w którym sklepie? Bo szukałem w Tesco Express i Biedronkach i całkiem nic nie mieli.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.