Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
TAK dla pierwszego opioidu, który nie zaatakował mnie histaminą!
już 4 miesiące bez fnt, z jedną tylko małą 4 dniową wpadką...
Pisała też o wielebnym
Fentanyl ma wjazd tylko trzeba dobrze wylawirować z dawką żeby nie zjechać natychmiast, albo żeby nie było za mało. Czuć go nawet przy paleniu co bardziej stężonych mieszanek z nim w roli głównej :-D Z iv mam iście symboliczne doświadczenie (i dodatkowo niezbyt przyjemne) by coś pisać na ten temat, choć jak sobie 'podawałem' te 'przeklęte' ( ;-) ) 400ug f*HCl w 1.5ml wody to już przy połowie wiedziałem że będzie gnój na maksa ze mną
Ja zajebałem na pierwszy raz coś ok 1.5 mg i było ok.
xzx
TAK dla pierwszego opioidu, który nie zaatakował mnie histaminą!
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
to Ty jesteś brakującym elementem mojej układanki
jon pisze: fentasiu myślę o Tobie teraz bezustannie
to Ty jesteś brakującym elementem mojej układanki
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
długo da się tak jechać w ciągach ...ile lat już dajecie ...i jak to na zdrowie się ma?
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
natomiast psychikę mi zrył totalnie. jestem od niego uzależniony, jak od powietrza, czy wody. bez niego męczarnie, stała deprecha, doły etc.
genialny potwór hehe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.