Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 286 / 3 / 0
tak przesadzone slowo - wystarczy powiedziec ze poprostu 'chce' - mmmmm masz odpowiedz ;) juz sie wpierdoliles ale jeszcze do Ciebie nie dotarlo ... ale zebym to ja sie mylil Ci zycze
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Uff... A jednak.

TAK dla pierwszego opioidu, który nie zaatakował mnie histaminą!
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
ma wjazd, taki przepiękny, delikatny i subtelny.
już 4 miesiące bez fnt, z jedną tylko małą 4 dniową wpadką...
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bananax »
Pisała też o wielebnym
Miałem wrażenia, że chodzi o osobę (czyli o mnie) pod której postem leiche pisała <_< Ehh, mniejsza już z tym...

Fentanyl ma wjazd tylko trzeba dobrze wylawirować z dawką żeby nie zjechać natychmiast, albo żeby nie było za mało. Czuć go nawet przy paleniu co bardziej stężonych mieszanek z nim w roli głównej :-D Z iv mam iście symboliczne doświadczenie (i dodatkowo niezbyt przyjemne) by coś pisać na ten temat, choć jak sobie 'podawałem' te 'przeklęte' ( ;-) ) 400ug f*HCl w 1.5ml wody to już przy połowie wiedziałem że będzie gnój na maksa ze mną %-D
Ja zajebałem na pierwszy raz coś ok 1.5 mg i było ok.
Mocniejszy od T1000 chyba jesteś, albo coś z f było nie tak :gun:
[b]The Don Dada[/b]
  • 989 / 35 / 0
Napierdalałem wtedy po 3 ćwiary brałna naraz.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
TAK dla pierwszego opioidu, który nie zaatakował mnie histaminą!
Fnt nie jest podobny chemicznie do żadnego opiata ..wiec działanie na histamine może nie występować ...wogule faza od typowych opiatów różni się dużo
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
dziś Cię poczułem w sobie po takim czasie fentasiu czyścicielku, myślę o Tobie teraz bezustannie
to Ty jesteś brakującym elementem mojej układanki
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
jon pisze:
fentasiu myślę o Tobie teraz bezustannie
to Ty jesteś brakującym elementem mojej układanki
nic dodać, nic ująć, mam tak samo
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
Na razie dopiero zaczynam przygodę z plastrami ....ale może niedługo i ja będę pisał esej i poematy o fnt
długo da się tak jechać w ciągach ...ile lat już dajecie ...i jak to na zdrowie się ma?
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 1406 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
ja byłem w paru ciągach na fenta. ostatni prawie cztery lata. da się oczywiście jechać w ciągu pod warunkiem, że ma się stały do niego dostęp, jak widzisz ja jechałem długo, jakby zsumować to by się dobrze 10 lat zebrało, gdyż to mój ukochany opioid. uważaj na jedno. on nie od razu pokazuje, co potrafi, ale jak pokaże to chcesz już tylko tego, wszystkie inne to erzatz. osłabia serce po długotrwałym stosowaniu, ale jego działanie na psychikę jest nieporównywalnie gorsze. o nim się po prostu już nie da zapomnieć. daje b.silne depresje z odstawienia, ale najgorsze jest to, że nie zapominasz, chcesz go już stale i zawsze. bez niego to męczarnie. skręt fizyczny jest ohydny i dość długo trwa- przynajmniej u mnie, ale ja pod tym względem jestem dość nietypowy. bardzo łatwo popadam w zależność fizyczną. już po 4-5 dniach, jakbym odstawił mam skręta i to całkiem sporego. popatrz się też co inni piszą, bo twierdzą, że objawy są owszem ostre, ale też krótkotrwałe. u mnie owszem są ostre, ale i długotrwałe.
natomiast psychikę mi zrył totalnie. jestem od niego uzależniony, jak od powietrza, czy wody. bez niego męczarnie, stała deprecha, doły etc.
genialny potwór hehe
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.