Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 134 / / 0
Przedwczoraj zarzuciłem 450 mg DXM przy wadze 55 kg i dosyć sporej tolerce razem z 15 mg 5-meo-mipt kompletnie na pusty żołądek (nie jadłem z 12 h). Peak zaczął się po 20 minutach? Nie wiem dlaczego ale tak psychicznej fazy nigdy nie miałem :nuts: , no nie licząc tej po 16 mg 2-CP połączonych z DXM. Jeśli ktoś się pokusi na taki mix to, żeby nie złapać bad tripa trzeba mieć zajebiste S&S. U mnie niestety nie było za dobre. :-(
  • 1443 / 75 / 0
Planuję wrzucić kartona 1,2mg 25c z cyklo na peaku deksiwa. Chcę osiągnąć możliwie odmienny stan świadomości przy zachowaniu pamięci (to ważne - na c*** oglądać film, którego się nie pamięta), a przede wszystkim na wyciśnięciu z tego zestawu maksimum wizualnego. Byłoby też spoko, jakbym mógł się poruszać :).Zdecydowanie wolę przewagę efektów fenkowych (chociaż znane mi nbomy działały na głowę z raczej umiarkowaną mocą). Dex daje mi tak dziwny, dość nieestetyczny i kompletnie nielogiczny lot.
Ile DXM wrzucić?

Scalono. Korzystaj z funkcji Edytuj! - surveilled

@magcred
Ja kiedyś za gnoja nasączyłem dexem (ale nie jestem 100% pewny, czy nie benzą) mocną maczankę. Smak kwaśny, ale nie jakiś straszny (chyba mi się nie zdażył dym w ustach, którego nie byłbym w stanie znieść (nie licząc palonej kości przy wierceniu u dentysty %-D )). Działanie wydaje mi się, że mocniejsze, ale nie powalające - spaliłem tylko 2-3 szkła, więc nie mam dużej próby. Brat po kilku buchach chodził ciesząc się, że jest w Bazylice Świętego Piotra :-D - ale na 98% po prostu podłapał taki klimat, a nie haluny. Nie jestem też przekonany, czy zadziałał tak na niego dodatek, czy zwyczajnie palonko. (Mój ulubiony Spajsik Gold :heart: - mniam...) - który i na mnie w większych ilościach potrafił naprawdę dziwnie podziałać, a brat palił zieleń ze dwa razy i nic więcej (no i miał z 11 lat wtedy %-D ).
  • 134 / / 0
18 mg 2cp + 600 mg DXM (spora tolerancja) = Bad trip życia. Podróż od samej wieczności w piekle by na chwilę wstąpić do raju i ponownie zostać strąconym do piekła. Sigma na bank, szkoda, że tak bardzo nieogarnięta. Gdyby się ktoś zapytał jak mam na imię odpowiedział bym tylko: Jezus a później najprawdopodobniej skoczyłbym mu z kosą na gardło myśląc, że zabijam diabła... Dobrze, że nikogo nie spotkałem.
2cp do końca życia mówię nie!
  • 1443 / 75 / 0
Pożeram jutro 450 deksiwa, gdzieś po godzinie popijam DOC w spirolu. Planuję 4-5mg. Piszcie czy dobre proporcje, moja hierarchia: 1.wizuale
2.chcę pamiętać (po takiej dawce dxm nie powinno być problemu)
3.żeby faza była w miarę czytelna, tzn ma być popierd**ona, ale żeby była w tym jakaś zasada ->trypcia a nie deks
Przed wszystkim grejpfrucik i czosnek.
A, no i myślicie, że jest sens motać do tego jeszcze AMkę?
Odpowiedzcie proszę szybkooo
  • 1443 / 75 / 0
Do tego dorzucę chyba jeszcze kilka tabletek tego syfu DMH. Jak nikt mi nie odpisze do 11tej, to jutro sie dowiemy czy takie kombo dobrze czesze :D
  • 2466 / 15 / 0
AMki z deksem nie próbowałem ale z ur tak i po zajaraniu czuć było że ur pomaga deksowi w dysocjacji bo było potem sporo więcej wizji i mózg sam sobie doklejał szybciej w ciemnych miejscach co chciał.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2334 / 9 / 0
Głupio rozplanowane, moim zdaniem. DMH bezsens, osłabi DOC'a i wprowadzi zbędne zamotanie. Ja bym zarzucił 150mg deksa, godzine później 3mg DOC'a i na peaku dopiero 300mg deksiwa. No chyba, że chcesz, tylko wzmocnić DOC'a tym deksem, a żeby się w tripa bardzo nie mieszał. Po takich ilościach zajebanie w akcji już może wystąpić... chociaż nie wiem jak mocny trip Ci funduje 4-5mg tej fenki. Sztucznych gandzi nie ruszam, więc Ci nie powiem jakby to wyglądało z AM, ale jeśli podobnie jak z topkiem z krzaczka to bym palił.

Scone pisze:
trypcia a nie deks
DOC to nie trypcia, zią.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 15 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: iggy72 »
Twilight pisze:

Paczka Acataru przerobionego na Metkatynon + grejpfrut + 450mg + za jakieś 3h od załądowanie deksa kolejne 450mg - ogólnie pierwsza część fazy to bajka, a druga to ostra psychodela. Całkiem dobry miks :-)
Właśnie rozkminiam,czy to było to...Poszedłem za twoją radą i na zjeżdzie z metkata zajebałem 600mg deksa dopalonego zaledwie 1 lufką zioła,buch w trakcie bodyloadingu i reszta podczas ostrej fazy.Takie jazdy przypominam sobie jedynie podczas ostrych tripów kwasowych(to było bardzo dawno ale takich historii mózg nie zapomina).Totalna psychodelia,halucynacje przeżroczyste kolorowe,uczucie mistycznego resetu.Z ciekawości za 2 tygle zrobiłem powtórkę z deksem i z dużą ilością madziągi,na zmęczonego po nocnych zmianach w pracy i pewnie to że 4godziny przed nastukałem się zdeka browarkami,4 mocne okocimy- srogo się zawiodłem,straszna zmuła zanieczyszczała wszystko co fajne w deksie,dzięki mj i muzyce udało mi się co nieco wyczarować z deksa,nawet pojawiły się fajne OEvy,ale było to zaledwie mgliste wspomnienie z przed dwóch tygodni.Zdaje mi się również że po takich intensywnych jazdach konieczny jest dłuższy odpoczynek od dxm.Ale kurwa naprawdę korci mnie ten układ którego doświadczyłem,metkat-zjazd+dxm+mj czy ta faza była dziełem przypadku,czy rzeczywiście tak to się razem komponuje???
IGGY
  • 2334 / 9 / 0
Weźcie może róbcie takie miksy w domu i się nimi nie chwalcie, bo wejdzie jeszcze jakiś dzieciak, pomysł podchwyci i mu serce pierdolnie. Mądre to to zdecydowanie nie jest.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2372 / 56 / 0
Powinno się oznaczać takie miksy zdaniem na czerwono: "Tylko dla doświadczonych znających swe możliwości".
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.