Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 35 / 0
@Halucynek420 Bingo ale dla pewności wstaw lepsze zdjęcia.
https://tpb.party/torrent/8427705/Painkiller_Black_Edition_
  • 1100 / 273 / 0
sorry, ale z tych zdjęć nic nie wynika, a noga jakby przykrótka, lepsze zdjęcia konieczne, z tych zdjęć jestem na nie
edit: nie trzymaj grzyba do zdjęcia tylko połóż na czymś jednolitym, tak, żeby był widoczny cały. najlepiej parę zdjęć z różnej perspektywy.
Ostatnio zmieniony 23 września 2020 przez 3ldritch, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1633 / 1031 / 7
Też jestem póki co na nie. 🤷🏻‍♀️
  • 922 / 276 / 0
@Tonic123
@Halucynek420

Żadne Bingo.
To nie Łysiczka.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 4 / / 0
Bedzie cos z tego? %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 17 / 14 / 0
@Halucynek420
Łysa lancetowata raczej to nie jest. Ja bym obstawiał bliżej: Psilocybe Stropharia semiglobata - łysiczka łajnowa.
  • 922 / 276 / 0
@beerush

Nie
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 25 / 42 / 0
Co sądzicie? :grzybki:
  • 684 / 154 / 0
@Uresyo

Imho łyse poza tymi na ostatnim zdjęciu.
  • 2534 / 596 / 0
IMG_20200926_182024.jpg
IMG_20200926_181018.jpg
?
Nie mam czym zrobic lepszych zdjęć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.