Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 914 / 0
@picabia
Zgadzam sie, Sulfogwajkol + alkohol to bardzo złe połączenie.Od biedy można 1 piwko, ale nie więcej bo mocno niszczymy organy i łatwiej o rzyganie :rzyg: .Lepiej dorzucić 5 mg diazepamu czy 0,5 mg klona albo z 1 mg lorazepamu czy 0,25 mg alrpy.

Oprócz benzo thiocodin dobrze się komponuje z marihuana :liść: , ziółko działa przeciwwymiotnie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1670 / 306 / 0
Tak, mała dawka benzyny typu alpra świetnie wzmacnia fazę, ale pojawia się kwestia uzależnienia od opio i od benzo, czyli ultraskręt :trucizna: Nie przerabiałem tej opcji i nie zamierzam. Albo jedno, albo drugie, z czego opio wydaje mi się lepszą opcją, bo nie ma ryzyka odjebania kokodżambo na grubej fazie - no chyba, że w grę wchodzą syntetyki jak U-47700. Co godzinę wciągałem, zasypiałem w czasie pracy, tłumacząc to niewyspaniem, jednocześnie noodując :alergia: Jak się po paru dniach towar skończył i przyszedł skręt instant, to równie dobrze mogłem pracować jako dziadek klozetowy, przynajmniej miałbym niedaleko.
No, wracając do Thio, to znowu zeżarłem 32 tabsy zamiast 16 :pacman: Za parę dni wizyta u lekarza, oby owocna, bo naprawdę mam dość żarcia tego zamiast śniadania.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 89 / 7 / 0
Biorę Thiocodin kupe lat czysto sportowo. Nie częściej niż 6 razy w roku. Dawki 3 do 4 butli Thio. Zawsze popijane pepsi j na pusty żołądek. Żadnych dolegliwości że strony układu pokarmowego nigdy nie miałem. Z niczym nigdy nie miksuje.
  • 2392 / 663 / 0
Chciałem raz spróbować tego w formie pyłu. Całe życie jak miałem doczynienia z koda jadłem i popijałem tabletki. Ale pierddzelić się z młotkiem to raz że strata materiału zawsze jest jakaś, dwa - no trza sie nastukać zanim bedzie efekt. Z tąd moje pytanie Czy jak wrzucę tabletki powiedzmy do Coli Albo gorącej wody - to czy one się rozpuszczą ?? A jeśli tak to po jakim czasie. 26 tabletek będzie brane. Ktoś to praktykował ?? A może zwykła woda temaratury pokojowej już wystarczy?? Czy też przez swoje otoczki jest on wgl nie rozpuszczalny ??

Przeniesiono do tematu kodeina - Thiocodin. Nepenthee
  • 380 / 89 / 0
Wrzucasz do tego tymbarka zielonego i po 20 minutach będzie rozpuszczone, zawsze tak robiłem przy tjoko. Tego w plastikowej butli, w smaku bdb
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2020 przez VladTepes, łącznie zmieniany 1 raz.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1223 / 487 / 0
@mordarg kiepsko się rozpuszczają i trzeba długo czekać,ale nie musisz walić młotkiem,ja wrzucam do ceramicznego kubka i rozgniatam metalowym trzonkiem noża,coś jak mozdzierz.
  • 2392 / 663 / 0
29 sierpnia 2020VladTepes pisze:
Wrzucasz do tego tymbarka zielonego i po 20 minutach będzie rozpuszczone, zawsze tak robiłem przy tjoko. Tego w plastikowej butli, w smaku bdb

A jakie proporcje ?? do dwóch litrów wrzucałeś tabletki ( ile ?) czy trochę najpierw wypijałes/ulewałeś ??
  • 380 / 89 / 0
Do 500ml wrzucałem dawke zależną od mojej tolerancji, brałem łyka przed wrzuceniem tabsów do butli. Te 26 tabsów na luzie rozpuści Ci sie w tym pół litrowym tymbarku. Jak tabletki były całkowicie rozpuszczone to wypijałem całą butelke na hita poczym odrazu paliłem mocnego papierosa, przeważnie Viceroy Red

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. Nepenthee
  • 2814 / 368 / 0
I jak po wypiciu tego tymianku z 26tab thicodinu ? To jest 390mg kodeiny.
  • 380 / 89 / 0
Jak ma małą tolerke to pewnie sie zgrzał/zgrzeje

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. Nepenthee
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.