Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
przedawkowałeś i masz zrytą głowe, albo oba naraz i nie wyjawiłeś trzeciej że jesteś nierozsądny
  • 81 / 4 / 0
Rozumiem że można ćpać, że można pić bo ponoć wszystko dla ludzi ale żeby bez rozsądku to robić już tego nie rozumiem
  • 561 / 39 / 0
Jagang8 pisze:
Mieliście kiedys coś takiego, że jeden sort 3mmc pobudzał, a drugi usypiał? Wczoraj jak wrzuciłem (ten drugi) po 3fa to senny się zrobiłem, ale jak po 3 piwach i 3-4mg etizolamu zjadłem dość sporo, bo od 400 do 600 mg to film mi się zerwał i obudziłem się na łózku, co ciekawe zrobiłem mały burdel przy okazji na biurku i poprzestawiałem kilka rzeczy w pokoju. Najbardziej pojebane z tego jest to, że wpadł mi do głowy cudowny pomysł rozerwania na strzępy swojego portfela! Dzisiaj rano po pobudce myślałem, że mi go zajebali albo zgubiłem, ale znalazłem dokumenty wciśnięte pod książką i przypomniał mi się moment jak go rozrywałem. Chociaż dobrze, że hajs też wyjąłem, ale i tak stówa poszła się jebać. Kurewski alkohol. Pobudka też jest ciekawa. Jak wstałem to wizuale dość mocne miałem przez jakieś 10s. Zauważyłem, że 3mmc działa lekko psychodelicznie, widać często jakieś powidoki itp. Chociaż wyjebane w kosmos w miksie 3mmc+3fa było pole widzenia. No kurwa widziałem wszystko co obejmuje wzrok i to w szczegółach, jak twarze odległych o kilka metrów ludzi. Do tego jeszcze znaczne rozjaśnienie kolorów.
Z powodzeniem można by 3mmc jako lek nasenny stosować...
Ewolucja o tobie nie zapomni i niedlugo bedzie jednego debila mniej na swiecie
pozdro
  • 5792 / 1188 / 43
Czy zauważyliście ten odmienny profil działania u trójeczki ? Przykładowo: krecha w nos speeduje, orzeźwia - a strzał w kable bardziej upierdala, odurza. Nie szamałem tego, może z raz, więc nie mam porównania per oral. Chyba jednak niedłuugo spróbuje zjadać bombki, bo klama trochę już styrana.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2 / / 0
u mnie zawsze na start bombka potem na przemian bombka ze sniffem, a sniff ma dokładnie taki sam profil działania tylko oczywiście krótszy i słabszy w porównaniu do pierwszej bombki
Uwaga! Użytkownik vacuummaszinHenry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
london5 pisze:
Przykładowo: krecha w nos speeduje, orzeźwia - a strzał w kable bardziej upierdala, odurza.
Oczywiście, to normalne i powszechne, ponieważ ta substancja podana dożylnie oddziałuje znacznie szybciej i intensywniej na układ nerwowy, a co za tym idzie - jej profil działania zmienia się na bardziej dysocjacyjny, można tak powiedzieć. Tutaj uczucie odrealnienia, braku kontaktu z otoczeniem, silne zawroty głowy, mętlik myśli lub całkowita pustka w głowie, czasem padaczka. Podobne efekty zauważa się przy podaniu dużej dawki etylofenidatu i.v.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 3 / 0
Nie wiem, czy to zależy od sortu, czy w co bardzo wątpię poziomu rozdrobnienia 3mmc, ale jak całe kryształy pakowałem do kapsułki to 200-300mg w chuj mnie rozleniwiało, przysypiałem + rozmyty obraz, a euforia mniejsza. Za to po pokruszeniu kryształów zawsze byłem pobudzony i euforia była trochę silniejsza.
  • 1854 / 215 / 37
wildwolf pisze:
Aye, captain :D
spam, po raz kolejny. Ogarnij się. Fuko
Daj jeszcze jednego, pls. Światło mi będzie zazdrościć ;)

warn za spam w wątku tematycznym. Światło ;]
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 680 / 43 / 0
W ogóle emce jest bardzo osobnicze. Jednych bardziej spiduje innych bardziej rozleniwia (i pomijam tu droge podania ktora tez ma spore znaczenie, ale znam sytuacje kiedy jedna osoba po sniffie chciala lezec i sie rozplywac a druga roznosila energia i gadatliwosc, sorty tez sa rozne itd).
No i znam facetow ktorym po tym ani nie drgnie i takich u których wszystko dziala bez problemu.
Zależy od osoby.

Jagang- mysle ze rzecz w tym ze pokruszone szybciej sie laduje wiec jest większe "bum", przy calych kryształach wchodzi wolniej wiec stad ta kanapowosc.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 59 / 1 / 0
W ogóle skąd wynika tak duża ilość sortów na rynku i ich odmienność w działaniu, skoro to wszystko to teoretycznie ta sama substancja?
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.