Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1184 / 43
Ostatnio po miesiącu jarania zielska non stop, miałem taki kaszel że ledwo co płuc nie wyplułem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 279 / 55 / 0
Zawsze jak opalam fife to mam wyrzuty sumienia ze zapierdalam wlasnie swoje płuca smołą od której nawet fifka jest taka czarna ze nie idzie domyć tego.
Raczej staram sie tego nie robić no ale jak koniec tematu i cisnienie... :P
  • 9 / / 0
Niestety trzeba się liczyć ze jest to szkodliwe, tym bardziej że ilość substancji smolistych przy rurkach bogatych w ilość soków a te soki już też są w coś bogate przy kilkukrotnym spalaniu na pewno pełno syfu się wydziela. Przy paleniu na pewno wzbogacone o jakieś dodatki. Ale w sytuacjach kryzysowych można, nie często a czasem. Opalając lufę każdy się musi liczyć że dostaje zastrzyk jakiś carów, biorą pod uwagę że nie robi się tego zbyt często.
  • 1513 / 26 / 0
Coś na temat samego palenia z lufy. Chyba przerzucę bardziej na bongo.

https://www.youtube.com/watch?v=MJN3uHq ... e=youtu.be
mr_b∩ʁbꞁө
  • 180 / / 0
Ostatnio na ciśnieniu opierdalałem lufę tak długo, aż zacząłem zaciągać się topionym szkłem. Przynajmniej sie ujarałem.
  • 1329 / 58 / 0
Ja dwa dni temu z braku laku, zapalniczką żarową katowałem lufkę po trzech paleniach. Niby nic tam nie było, ale tak długo się nad nią znęcałem, aż w końcu się zlitowała mi dała jakiegoś skromnego bucha na poprawienie nastoju. Tak właśnie w ostatnim czasie, jak trochę kiepsko było z paleniem, doszedłem do wniosku, że rura do opalenia to błogosławieństwo wygłodniałego marichłanisty.

Lufy należy hodować, aby potem móc opalać :old: Jest takie stare przysłowie.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 305 / 2 / 0
opała to marne raczej pocieszenie ale zawsze coś, fajniejszą, nietypową opcja jest wiaderko z opały :D wyjdą nawet dwa bo potem trzeba owdrócic do góry dupą :D ale i tak to marna opcja bo opała niby mocno ale nie tak samo klepie wiecej zamułki mniej haju
  • 769 / 18 / 0
Czasami faktycznie zbawienne mieć co opalić. Śmieszne, zawsze słyszałem że co najmniej kilka sztuk musi przejść żeby się nadawała do opalenia lufeczka. Tymczasem jak się ma coś dobrego, to po 3 szkiełkach można się porobić konkretnie, na prawdę mocno. Mocniej niż nabitą lufką nawet. Soczki pływają po szkiełku z góry na dół i można z nich z 2-3 chmury grube wyłapać. A jak przeszło więcej np 1-2 g, to dużo więcej buchów - można uwalić ze 2-3 osoby (i to niekoniecznie z pierwszej łapanki osoby)

Dla zdrowie padaka, więc tylko od czasu. ale najgorzej jak ludzie mieszają do lufki temat z tytoniem. Fuj :-D I potem to jeszcze opalają!
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
smak topionego szkla po opalaniu ;/ fuuuuuuuj znam to. Od 26 stycznia nie kurze
wolna molekula
#mops
  • 180 / / 0
Mnie wczoraj koleżanka poczęstowała lufą do opalenia. Myśle se to: kurwa na palenie zaprasza i rure do okopcenia przynosi kurwa :D . No ale sie okazało że koleżaneczka fifke hodowała 2 miechy już po pare razy w tygodniu palonko. Stan porównywałem jak po trzech wiadrach. Aż przeszczęśliwy byłem wręcz, że tak się udało mi ujebać %-D
@ogar
Skąd pochodzi ten cytat z Twojego opisu? :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...