Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1151 / 230 / 7
A jak dla mnie warto łączyć ze wszystkim. Oczywiście o ile to jest bezpieczne, nie polecam 100mg+ do 5-MAPB.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 5 / 1 / 0
Witam. Zakupiłem 200mg x 60 firmy manson. Mam pytanie odnośnie dlugosci stosowania tego środka? Zaczynając od 200mg rano po tygodniu zwiększając do + 100 wieczorem finalna dawka bedzie wynosila 400/d. Czy efekt poprawy nastroju jest tutaj dlugotrwaly?
  • 216 / 3 / 0
Biorąc tak dużo na dzień nie boisz się, że Cię zamuli? Nie lepiej większej dawki na noc?
  • 380 / 119 / 0
Czy 5-htp powinno rozpuszczać się w wodzie? Bo moje nie chce. Może ktoś ocenić, czy to jest 5-htp? Po powiększeniu pierwszej fotki widać połyskiwanie htp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3455 / 1123 / 0
Z dużym prawdopodobieństwem jest to 5-HTP, kolor lekko beżowy. Dokładnie: Nie rozpuszcza się w wodzie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 380 / 119 / 0
Dzięki. Nie wiem co mi sie ubzdurało, że się rozpuszcza. Chyba za dużo czytam HR.
A czy są jakieś przeciwskazania do suplementacji, jeśli kilka dni temu rozpocząłem leczenie dziurawcem- Deprim Forte, czyli jeśli dobrze myślę SSRI. Będzie działać, nie pogryzie się, nie zabije mnie %-D
  • 1151 / 230 / 7
5-HTP rozpuszcza się w wodzie jeżeli będziemy odpowiednio długo potrząsać. Kwaśny odczyn też pomaga. Testowane jak robiłem "energy drinki" z prekursorów.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 3455 / 1123 / 0
SSRI + 5-HTP to dobre kombo. Enjoy!
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 272 / 25 / 0
No nie wiem, o ile się nie mylę to jest ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego, tak że zalecana ostrożność, i nie przesadzaj z dawkami ;-)
  • 380 / 119 / 0
ZS raczej występuje kiedy najpierw wywalimy serotonine, a potem zblokujemy SSRI. Odwrotnie po prostu ciężej jest wywalić sero, więc 5htp zadziała o wiele słabiej, lub wcale i o ZS nie ma sie co za bardzo martwić. I ja raczej nie czuję działania nasennego 5htp. Dawki 250-300mg/doba. Jednak czytałem na początku tematu, że na ten efekt trzeba zaczekać tydzień-dwa. Pożyjemy, przekonamy się.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.