Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
roman: nie ma bata ;d
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 9 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: k_32 »
mtx171 pisze:
Wie ktoś co to za tektura? Jakie działanie itp.

http://bart.risp.pl/salvia.com.pl/DSC01119.jpg
Niedawno wpierdalałem dośc słaba choc ja jadłem po pół jak juz to jedz całą. Mam pytanie do zaawansowanych kwasiarzy jak długo po zjedzeniu kwasa źrenice są rozszerzone?
Uwaga! Użytkownik k_32 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
skutek by byl taki ze nie dostalbym kieszonkowego :/
Hoho, mnie by wykreślili z testamentu i wypierdolili z domu a potem nasłali na mnie Monar. ;) Wielkie mi co, kieszonkowe zabiora :P
  • 382 / 8 / 0
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Do poprzednika? Jak myślisz, jaka to substancja? LSD-25 czy może jakieś RC?
Nie wydaje mi się prawdopodobne sprzedawanie RC jako LSD. RC są bardziej "egzotyczne", rzadkie, więc sprzedając je pod właściwym szyldem, dil może więcej zarobić.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 9 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: k_32 »
Może słabiej zadziałała bo trzymałem ją w gaciach miałem wkrety po paleniu w dodatku w pociągu , moze to od ciepła i potu??
Uwaga! Użytkownik k_32 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
iwil pisze:
skutek by byl taki ze nie dostalbym kieszonkowego ]
Hoho, mnie by wykreślili z testamentu i wypierdolili z domu a potem nasłali na mnie Monar. ;) Wielkie mi co, kieszonkowe zabiora :P
Zaczynasz wtedy napierdalać o połączeniu się ze źródłem, o rozwoju duchowym o wszechświecie, o tym, że bierzesz tylko psychedeliki aby poznać otaczający Cię wszechświat, którego jesteś częścią , o głosach z zaświatów, o wołąjących do Ciebie bogach z innych wymiarów, o tym, że narkotyk sam w sobie nic nie robi, tylko pomaga w osiagnięciu konkretnego stanu umysłu, że wtedy kominikujesz się z innymi bytami, że to tylko narzędzie, że kofeina, któa jest m.in. w herbacie i kawie to też narkotyk, działający podobnie jak feta i koks, o tym, że alkohol to depresant i działa podobnie do heroiny, wyzywasz rodziców(jeśli piją regularnie kawę lub lubią popić alko na imprezach czy tam w domu) od alkoholików, narkomanów itd. Mówisz, że Ty przyszedłeś na ziemię aby rozwijać się duchowo i takie marne i słabe psychicznie oraz nic nie pojmujące istoty nie będą Ci w tym przeszkadzać, bo to Twoje zadanie od Boga, o tym, że tak naprawdę są zazdrośni o Ciebie, że jesteś szczęśliwy, a oni nie, że kwas nie uzależnia fizycznie( w przeciwieństwie do alkoholu), a psychicznie można uzależić się od teoretycznie i praktycznie wszystkiego, mówisz , że jesteś na tyle dojrzały umysłowo, że wiesz co jest dla Ciebie dobre a co złe, że masz prawo wyboru i ani rodzice ani policja Ci go nie odbiorą, że tak naprawdę podświadomie wiedzą , że masz rację, ale zbyt się boją Ci ją przyznać bo boją się poznać prawdę absolutną, którą można poznać godzinami medytując i biorąc psychedeliki, że się zatracają , podczas gdy ty rozwijasz duchowo i rośniesz w siłę i odpierdalasz taką półtora godzinną gadkę o wszechświecie, duchach metafizyce itd. aż zmienisz ich zdanie wtedy albo...:
1.Uwierzą Ci, zmienią zdanie i nie będą mieli nic przeciwko
2.Pomyślą, że zwariowałeś i wyślą Cię do psychiatry
3.Pomyślą, że gadasz głupoty, bo dojrzewasz/przeżywasz trudny okres/itd. i Ci przejdzie
4.Pomyślą, że jesteś satanistą i poszczują Cię księdzem
5.Wkurwisz ich jeszcze bardziej i wyślą Cię do Monaru a potem szpitala psychiatrycznego, z przekonaniem, że narkotyki porył Ci banię.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LWPMJ »
Roman, niewiem co za kretyn by tak powiedzial, ja pierdole czy ty masz z 14 lat ? haha omg.. z domu by go wyjebali jak by takie glupoty pierdolil NIEMA SLOW... glupszej wypowiedzi na tym forum nie czytale xDDD. .... omg haha
Uwaga! Użytkownik LWPMJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Jakbym tak do starszych powiedział to by mnie zajebali prosto do monaru :-D Roman, sieke masz we łbie hehe

edit:
no chyba, że zjesz z nimi papiera
  • 382 / 8 / 0
Ja myślę, że to była do pewnego stopnia ironia... Przynajmniej dobitnie pokazuje, jak daleko jesteśmy od retoryki, która kiedyś przynajmniej była rozumiana i "normalne społeczeństwo" musiało dopiero przeciwstawić jej argumenty...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
LWPMJ pisze:
Roman, niewiem co za kretyn by tak powiedzial, ja pierdole czy ty masz z 14 lat ? haha omg.. z domu by go wyjebali jak by takie glupoty pierdolil NIEMA SLOW... glupszej wypowiedzi na tym forum nie czytale xDDD. .... omg haha
roman
Profil użytkownika
e-mail Wyślij e-maila do użytkownika roman
Gadu Gadu 1116571
Lokalizacja Bristol(UK)/Wroclaw
Data urodzenia 23-12-1990 (15 lat)
Płeć mężczyzna

O rok się pomyliłeś...;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.