Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
wujek supra
mtx171 pisze: Wie ktoś co to za tektura? Jakie działanie itp.
http://bart.risp.pl/salvia.com.pl/DSC01119.jpg
skutek by byl taki ze nie dostalbym kieszonkowego :/
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze: Do poprzednika? Jak myślisz, jaka to substancja? LSD-25 czy może jakieś RC?
Wracam na forum?...
iwil pisze:skutek by byl taki ze nie dostalbym kieszonkowego ]
Hoho, mnie by wykreślili z testamentu i wypierdolili z domu a potem nasłali na mnie Monar. ;) Wielkie mi co, kieszonkowe zabiora :P
1.Uwierzą Ci, zmienią zdanie i nie będą mieli nic przeciwko
2.Pomyślą, że zwariowałeś i wyślą Cię do psychiatry
3.Pomyślą, że gadasz głupoty, bo dojrzewasz/przeżywasz trudny okres/itd. i Ci przejdzie
4.Pomyślą, że jesteś satanistą i poszczują Cię księdzem
5.Wkurwisz ich jeszcze bardziej i wyślą Cię do Monaru a potem szpitala psychiatrycznego, z przekonaniem, że narkotyki porył Ci banię.
edit:
no chyba, że zjesz z nimi papiera
Wracam na forum?...
LWPMJ pisze: Roman, niewiem co za kretyn by tak powiedzial, ja pierdole czy ty masz z 14 lat ? haha omg.. z domu by go wyjebali jak by takie glupoty pierdolil NIEMA SLOW... glupszej wypowiedzi na tym forum nie czytale xDDD. .... omg haha
Profil użytkownika
e-mail Wyślij e-maila do użytkownika roman
Gadu Gadu 1116571
Lokalizacja Bristol(UK)/Wroclaw
Data urodzenia 23-12-1990 (15 lat)
Płeć mężczyzna
O rok się pomyliłeś...;)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.