DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Palil szalwie i co z tego? Szalwia to co innego zupelnie, wspolny jest tylko totalny wypierdol
owszem ale jeśli DMT nie działa wizyjnie to w zasadzie pozostaje mu już tylko salvia.
Hidden Mefedron User
  • 123 / / 0
przecież DMT działa wizyjnie... Polecam te 2 artykuły:
http://www.serendipity.li/dmt/sacred.pdf
http://www.serendipity.li/dmt/weebit2.pdf

Naprawdę zajebiste. Po ich przeczytaniu zainteresował się tą substancją nie na żarty
Co cię nie zabije, to cię osłabi.
  • 2497 / 49 / 0
Poza szalwia jeszcze dxm dziala wizyjnie :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Nie wiem co rozumiecie przez określenie wizyjny, ale porządna dawka dmt to nie są efekty jak po innych psychodelikach które powodują w sumie słabsze czy mocniejsze deformacje otaczającego świata, mocny trip dmt to zupełnie inna jakość wg mnie, przez te kilkanaście minut peaku nasze realne otoczenie przestaje praktycznie istnieć. Jeśli chodzi o intensywność i wszechogarniający charakter doświadczenia to salvia jest tu dobrym porównaniem, chociaż ja porównywalnie mocne efekty uzyskałem dopiero paląc ekstrakt po jakiś 400μ lsd.
  • 2179 / 31 / 0
o to mi własnie chodziło. A po mniejszych dawkach? powiedzmy rzędu 50 mg? Działanie podobne do reszty czyli ta deformacja itp?
Hidden Mefedron User
  • 462 / 26 / 0
Spalenie 50mg powinno już dać przyzwoite efekty, jeśli to ma być pierwszy raz z dmt to raczej nie polecam zwiększać tej dawki, lepiej się oswoić i poznać tą substancję, bo jak pisałem nie jest to "typowe" tryptaminowe działanie.

Druga sprawa to wypracowanie optymalnej dla siebie i efektywnej metody palenia, co nie jest takie łatwe, ja w pierwszych podejściach mimo średnio-mocnych, dawek uzyskałem marne efekty. Próbowałem palić to z foli alu, z żarówki, sypać na popiół do fajki, całkiem satysfakcjonujące efekty dała szklana lufka z taką jakby bańką na końcu na dno której można wsypać materiał i waporyzować, jednak moim typem jest te ustrojstwo zrobione z bteleczki wg opisu z bluelighta, zapewnia jeszcze lepszą efektywność w dodatku dym jest trochę bardziej znośny.
http://forums.mycotopia.net/attachments ... achine.jpg
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
a gdyby zakwasic dalo by sie oralnie lub iv ???
a i czy palenie w mixie z nikityna i filtrem cos da
czy wapolroyzowanie jest najlepsza metoda spalnia dmt ??
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 504 / 2 / 0
raczej osadzi się na filtrze, więc lepiej nie maczać w szlugu.
[b]mushroom therapy.[/b]
  • 462 / 26 / 0
Jak zrobisz sól to można podać im/iv. Wg opisów domięśniowo nie zwiększa jakoś strasznie efektywności i nie daje tak szybkiego i gwałtownego wejścia jak palenie. IV nie widziałem za dużo opisów, Shulgin przy 30mg pisze że kop był mocniejszy niż przy paleniu, ale z mniejszą euforią.

Waporyzowanie jest najsensowniejszą opcją jeśli chodzi o palenie, w papierosie za pewne spora część się spali z powodu za wysokiej temperatury filtr to w ogóle pomylony pomysł i nie wiem czemu by miał służyć.
  • 1295 / 232 / 0
humite pisze:
Jak zrobisz sól to można podać im/iv. Wg opisów domięśniowo nie zwiększa jakoś strasznie efektywności i nie daje tak szybkiego i gwałtownego wejścia jak palenie. IV nie widziałem za dużo opisów, Shulgin przy 30mg pisze że kop był mocniejszy niż przy paleniu, ale z mniejszą euforią.
Najwyraźniej nie czytałeś "DMT - Spirit Molecule" Strassmana. Tam iv podawał DMT HCl ludziom, którzy wcześniej eksperymentowali z paleniem. Wszyscy z nich powiedzieli, że nie byli przygotowani i nie spodziewali się tego, co ich spotkało.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.