Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1229 / 181 / 0
kurde nie mówcie tylko o mj bo tęsknie za nią, ale wiem żę ona na mnie czeka. i mam w chuj leków, telemedycyna działą cuda, 4 paki benzo kolejne ogarnalem online :)
  • 1941 / 194 / 0
@adverse, i to sie chwali!!! Mixy góra! Ale że THC nie łączysz z pregabalina to dziwne, ale i tak szanuje.

Chyba znowu dopale :liść: im więcej tego palę i im częściej tym lepiej działa.
Take DXM and Be Happy
  • 380 / 89 / 0
750 pykło z dwie godzinki temu, prega na mnie zabardzo nie działa, jedynie libido wyraźnie wzrosło
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1941 / 194 / 0
@VladTepes, noo libido wystrzela w kosmos, problem, że nie chce za bardzo stanąć.
Take DXM and Be Happy
  • 380 / 89 / 0
21 września 2020Demis pisze:
@VladTepes, noo libido wystrzela w kosmos, problem, że nie chce za bardzo stanąć.
Wyczówam potencjał w mixach z opio. Przy takiej buprze można ruchać godzinami, ale mało z tego przyjemności, myśle że prega może tu zdziałać cuda :extasy:
  • 1941 / 194 / 0
@VladTepes, jak moja się zczai, że się naćpałem to nici z igraszek xd
Take DXM and Be Happy
  • 2032 / 335 / 0
@VladTepes Ja po predze (dawki rekreacyjne) nie mogę dojść. Słaby pomysł moim zdaniem. Zjaraj się trawą najlepiej nie ma nic lepszego na libido. Jeśli masz lekkie lęki po ziole to 1-2 piwa przed buhcami, kropelki do oczu i gitesik.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 380 / 89 / 0
21 września 2020Kazuy4 pisze:
@VladTepes Ja po predze (dawki rekreacyjne) nie mogę dojść. Słaby pomysł moim zdaniem. Zjaraj się trawą najlepiej nie ma nic lepszego na libido. Jeśli masz lekkie lęki po ziole to 1-2 piwa przed buhcami, kropelki do oczu i gitesik.
Wypaliłem pare kilo baksy i maczan w swoim życiu i już mnie to jakoś nie jara, na libido u mnie najlepsze ketony. Każdy jest inny, w zamyśle z buprą miałem bardzo długie sexy, po tych 750mg pregi teraz to pewnie zlałbym sie po paru minutach %-D
  • 1941 / 194 / 0
Dopaliłem bucha i mnie wyjebało z planszy.
Take DXM and Be Happy
  • 2032 / 335 / 0
To faktycznie każdy organizm inny. Jak jak się najaram trawą idę do okna odpalam szlugę i jak mi stoi to sobie myślę "dobre zioło". Właśnie leci tuba i na :papieros:
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.