Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Ja najbardziej lubie ludzi oswieconych po LSD grzybach czy kaktusach :-) Maja zazwyczaj bardzo ciekawe spojrzenie na swiat jak i duzą wiedze o kwestiach spolecznych itp oczywiscie sa wyjatki jedni sa oswieceni a drudzy przecpani wszystko zalezy od konkretnej osoby.
Ale poza oswieconymi uwielbiam spedzac czas ze znajomymi po Emce nie ma nic piękniejszego od przebywania ze swoimi prawdziwymi przyjaciółmi po MDMA rozmawianie o wszystkich pieknych rzeczach kochanie kazdego i wszystkiego do okoła ciebie :-D
Najpiekniejsze momenty życia
  • 599 / 80 / 0
Lubię ludzi będących pod wpływem DXM i psychodelików.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 3 / 3 / 0
Zdecydowanie takich, którzy nie robią z brania czegokolwiek stylu życia ani filozofii jacy to oni są ponad wszystkimi, tylko raczej podchodzą z umiarem do używek. Co do rodzaju używki, lubię pod wpływem psychodelików.
  • 5874 / 1214 / 43
Ja lubię takich starych, zniszczonych, doświadczonych "guru", z latami stażu w ćpaniu wszystkiego.
Znałem takiego.
Ogólnie pozytywna patologia, pozdro Dr <*>
Ćpuny prawilne, raz w takiej melinie wypadł mi portfel, trochę forsy w nim było, nie powiem. A pato ćpun, mój ziomek mi go podaje, bo zgubiłem. Ćpuny prawilne, takie już wymierają, jest ich coraz mniej.
Prawilność to temat rzeka.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 25 / 3 / 0
Wiernego użytkownika tylko jednej używki
  • 124 / 47 / 0
Lubię ćpuna, który może ogarnąć dobry towar i zbytnio na tym nie przyciąć.
  • 2876 / 266 / 0
typu takiego co ja, czyli co zawsze chętnie przyjmie wiadro
  • 1545 / 1586 / 0
03 stycznia 2020Doktor_Koziełło pisze:
Lubię ćpuna, który może ogarnąć dobry towar i zbytnio na tym nie przyciąć.
a jak przytnie ? to co zrobisz ? P.s wiesz co mam na mysli...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 101 / 11 / 0
Siebie lubię za dzisiaj :ojeju:
W mini busie znalazłam portfel z dokumentami, również kartą bankomatową, po czym zaniosłam na pobliski komisariat. Później odszukałam dziewczynę, która go zgubiła na Facebooku i napisałam co i jak. Odpisała: "dziękuję bardzo!!!"
Wiadomo jak można było spożytkować kartę płatniczą... Jednak wdzięczność dała mi więcej radości.
Uwaga! Użytkownik elunei nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 584 / 155
Solidarnych z innymi ćpunami (zwłaszcza opiowrakami, jnktskt), zaangażowanych społecznie i łamiących tabu, a przy okazji udowadniających, że mimo ciężkiego nałogu wcale nie muszą mieszkać pod mostem.

Oprócz tego regularnych zjadaczy psychodelików, mogłabym słuchać godzinami ich opowieści ;-))
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.