Ale poza oswieconymi uwielbiam spedzac czas ze znajomymi po Emce nie ma nic piękniejszego od przebywania ze swoimi prawdziwymi przyjaciółmi po MDMA rozmawianie o wszystkich pieknych rzeczach kochanie kazdego i wszystkiego do okoła ciebie :-D
Najpiekniejsze momenty życia
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
Znałem takiego.
Ogólnie pozytywna patologia, pozdro Dr <*>
Ćpuny prawilne, raz w takiej melinie wypadł mi portfel, trochę forsy w nim było, nie powiem. A pato ćpun, mój ziomek mi go podaje, bo zgubiłem. Ćpuny prawilne, takie już wymierają, jest ich coraz mniej.
Prawilność to temat rzeka.
03 stycznia 2020Doktor_Koziełło pisze: Lubię ćpuna, który może ogarnąć dobry towar i zbytnio na tym nie przyciąć.
W mini busie znalazłam portfel z dokumentami, również kartą bankomatową, po czym zaniosłam na pobliski komisariat. Później odszukałam dziewczynę, która go zgubiła na Facebooku i napisałam co i jak. Odpisała: "dziękuję bardzo!!!"
Wiadomo jak można było spożytkować kartę płatniczą... Jednak wdzięczność dała mi więcej radości.
Oprócz tego regularnych zjadaczy psychodelików, mogłabym słuchać godzinami ich opowieści ;-))
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.