Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 2 / 0
Witam serdecznie mam małe pytanko.. dlaczego wlad śmierdzi spirytusem i oprócz tego przebija się zapach jakiegoś takiego marcepanu czy czegoś podobnego podobno jest robiony z oleju ktoś coś? Grudy bielutkie jak snieg

przeniesiono - detronizator
  • 23 / 2 / 0
To normalne wszystko zależy od jakości produkcji jakie zostały użyte substancje i tak dalej to może być wiele substancji użytych do tworzenia tej postaci białka dlatego tak cuchnie to normalne to jest chemia przyzwyczaj się do tego zapachu jak pachnie marcepanem to może być coś pod koko jeszcze

Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 2 / 0
@kosmita89 dziękuję Ci bardzo za odpowiedź ale dziwi mnie fakt że to ani nie gryzie w klame ani nic jak podpalisz sie nie pali jak te pseudo pasty zalapne rozpucholem🤣

• 112 / 39 / 0
Na pewno każdy kojarzy typowy zapach fety. Najlepsza jaką miałem okazję próbować, czyli siarczan amfetaminy miał ten właśnie zapach, tylko tak mocny, chemiczny i ostry, że czuć było w całym pokoju przy zamkniętym gramie w samarce. Była też wilgotna i ostrzejsza przy kontakcie z nosem niż krajówka. Łatwo było przesadzić więc w sumie patrząc na użytkowników krajówki może dobrze że ich towar ma pewnie niecałe 10%. I dużą różnicą też był brak roztrzęsienia i napierdalania serca przy podobnym wystrzeleniu, pewnie przez brak dodanej kofeiny.
  • 1333 / 337 / 13
Bez kitu samym odorem tej kaustycznej chemii idzie sie odurzyć. Świeża ściera z zamrażarki jeszcze jest w miarę znośna ale jak zacznie łapać temperaturę to jest masakracja… ja to już mam tak rozjebaną kichawe od tego gówna, że rozsmarowuje trochę więcej przed pójściem spać na tacce ażeby odparowało i nie musiał cierpieć.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 95 / 2 / 0
Jaki zapach ma amfetamina?

• 5157 / 898 / 0
Podobno mysich sikow polaczonych z zapachem kutra rybackiego z 1860 roku.

The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 632 / 103 / 0
@trzykrotnie w swoim życiu spotkałam się z przeróżnym zapachem. Chociaż co ja tam wiem o prawdziwej krajówie, prawdziwa to podobno była jak ja w pieluchy jeszcze robiłam, albo chodziłam do podstawówki. Ale dobra feta zawsze ma zapach, a raczej smród bym powiedziała. Taki ostry, gryzący w nos, często aż ciągnący na wymioty
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 36 / / 0
najlepsza amfa jaka jadlem byla koloru zoltego , mocno smierdziala ''kredkami świecowymi'' takimi jak 20 lat temu :D , kazdy gadal ,ze zanieczyszczona bla bla ,ale serio 100mg i pol dnia z glowy, niestety jakis czas temu , niebiescy zrobili nalot na magazyn i towar sie powalil :(
  • 3 / / 0
Nie ma reguły co do wyglądu i zapachu ale niemal każdy materiał który śmierdział rybą miał w sobie to coś. feta oczyszczona faktycznie pachnie „mysim domkiem”, nie gryzie w nos, jest gorzka i wchłania się w całości. Wszystkie zapachowe, żrące materiały których teraz pełno charakteryzuje krótki czas działania, zazwyczaj po godzinie lub krócej pojawia się potrzeba dociągnięcia. Wczoraj miałem okazję próbować fety prosto z gara, mieszanej 1/3 z kofeiną, zapach delikatny acetonu, nie gryzie, w smaku pyliste gorzkie, pierwsze co zauważyłem z różnic to dreszcze na całym ciele i włosy dęba, mniej nachalna stymulacja. Drugie co zauważyłem po wciągnięciu 0.5 około wieczoru, z każdą godziną robiło się coraz mocniej zamiast słabnąć a po ok 10h poczułem na sercu że jest za mocno, dreszcze utrzymują się całą dobę i wrażenie że wogole nie chce puścić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.