...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1169 / 17 / 0
[quote="mr_obscene"]
W dzień po ostrym paleniu, pierwsza myśl po przebudzeniu u zaawansowanego palacza to]

Bo to jest tak że budzisz się rano jeszcze z napufaną bania i z rana trzeba to odrazu wykorzystać ponieważ pizda jest mocniejsza :D

Dzis pale caly dzien od samego rana leczę kaca, od jutra koniec.
Miałem przerwę tygodniową w wakacje ponieważ wyjechałem za granicę i powiem że jakoś nawet przyjemnie było.
Tylko problem w tym że to były wakacje, ciepły kraj a nie kurwa Luty i Polsza ;|
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
baka uzaleznia i trzeba od samego poczatku palenia wypracowac sobie system, dzieki ktoremu sie w to nie wjebie. Raz/tydzien, raz/2 tygodnie jest w sam raz. Nie uwazam uzaleznienia od tego za jakies zlo, czy cos, tylko po prostu to wciaga duzo siana, ktore moglbym przeznaczyc na co innego. + jest ten, ze nie biore w kredke (przynajmniej jesli wiem, ze nie oddam tak szybko), ale znam ludzi ktorzy maja po 600zl dlugu za bake. I pytam sie po co? Jest siano to sie pali, nie ma to sie probuje skrecic, nie da sie to sie nie pali i siema.

[quote="mr_obscene"]
W dzień po ostrym paleniu, pierwsza myśl po przebudzeniu u zaawansowanego palacza to]

Ja akurat mam inaczej, wole spalic wszystko jednego dnia, co by pozniej przykladowo o tej 12 juz nie bylo, faza schodzi wiec chce sie jeszcze, a jak sie obudze rano to mam mniejsze cisnienie, o ile w ogole mozna to tak nazwac. I co z tego jak i tak pale praktycznie codziennie %-D

A dzisiaj bylem z ziomkiem ustawiony na centrum zeby zapalic jakis weed, czekalem 1,5h na sort i nie dosc ze koles przyniosl kostke to jeszcze mowi: wiesz, co ja dzisiaj nie moge palic. Myslalem, ze mu leb rozwale A to sie zle sklada, bo 50 akurat mi oddal... Ale wracajac na chate nie ogarnalem wiec chyba juz dzisiaj tego nie zrobie ;) Mam nadzieje, bo kwasik sie pojawil do ogarniecia i te pieniazki chcialbym na to przeznaczyc, wiec jesli przezyje to uznam, ze nie jest ze mna tak zle ;)

A tak w ogole powiedzcie mi jak to sie dzieje, ze ZAWSZE znajda sie pieniadze, badz ktos, kto je ma i chce sie zrobic? Oczywiscie zdarzaja sie tez sytuacje, ze ktos ma i sie podzieli, ale to zdecydowanie rzadziej.

A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.
Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
Feel free. Of me.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
baka uzaleznia i trzeba od samego poczatku palenia wypracowac sobie system, dzieki ktoremu sie w to nie wjebie. Raz/tydzien, raz/2 tygodnie jest w sam raz. Nie uwazam uzaleznienia od tego za jakies zlo, czy cos, tylko po prostu to wciaga duzo siana, ktore moglbym przeznaczyc na co innego. + jest ten, ze nie biore w kredke (przynajmniej jesli wiem, ze nie oddam tak szybko), ale znam ludzi ktorzy maja po 600zl dlugu za bake. I pytam sie po co? Jest siano to sie pali, nie ma to sie probuje skrecic, nie da sie to sie nie pali i siema.

[quote="mr_obscene"]

Ja akurat mam inaczej, wole spalic wszystko jednego dnia, co by pozniej przykladowo o tej 12 juz nie bylo, faza schodzi wiec chce sie jeszcze, a jak sie obudze rano to mam mniejsze cisnienie, o ile w ogole mozna to tak nazwac. I co z tego jak i tak pale praktycznie codziennie %-D

A dzisiaj bylem z ziomkiem ustawiony na centrum zeby zapalic jakis weed, czekalem 1,5h na sort i nie dosc ze koles przyniosl kostke to jeszcze mowi: wiesz, co ja dzisiaj nie moge palic. Myslalem, ze mu leb rozwale A to sie zle sklada, bo 50 akurat mi oddal... Ale wracajac na chate nie ogarnalem wiec chyba juz dzisiaj tego nie zrobie ;) Mam nadzieje, bo kwasik sie pojawil do ogarniecia i te pieniazki chcialbym na to przeznaczyc, wiec jesli przezyje to uznam, ze nie jest ze mna tak zle ;)

A tak w ogole powiedzcie mi jak to sie dzieje, ze ZAWSZE znajda sie pieniadze, badz ktos, kto je ma i chce sie zrobic? Oczywiscie zdarzaja sie tez sytuacje, ze ktos ma i sie podzieli, ale to zdecydowanie rzadziej.

A tak z ciekawosci, kto z zaawansowanych palaczy pali sam? nocka przed kompem+starcraft+weed=dobra rozkmina.
Kurde, sam sie nakrecam, musze czym predzej wyjsc z tego forum
Feel free. Of me.
  • 145 / 1 / 0
U mnie z jaraniem jest tak, że mogę nie palić nawet dwa tygodnie (mimo iż jestem uzależniony), najgorzej jest jak się wkurwię na coś, wtedy muszę się zjarać. Gdybym miał bez stresowe życie wcale bym nie palił.
  • 145 / 1 / 0
U mnie z jaraniem jest tak, że mogę nie palić nawet dwa tygodnie (mimo iż jestem uzależniony), najgorzej jest jak się wkurwię na coś, wtedy muszę się zjarać. Gdybym miał bez stresowe życie wcale bym nie palił.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Z tą kasą to tak nie do końca. Bo paliłem ponad rok dzień w dzień i jakoś kasa zawsze się znalazła a teraz nie pale i jakoś tej kasy nie widze którą "niby" zaoszczędziłem. Prawda jest taka, że jak palisz to we wszystkim widzisz możliwośc skręcenia na monter a jak przestajesz to od razu te możliwości też znikają.
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Z tą kasą to tak nie do końca. Bo paliłem ponad rok dzień w dzień i jakoś kasa zawsze się znalazła a teraz nie pale i jakoś tej kasy nie widze którą "niby" zaoszczędziłem. Prawda jest taka, że jak palisz to we wszystkim widzisz możliwośc skręcenia na monter a jak przestajesz to od razu te możliwości też znikają.
  • 369 / 4 / 0
taka prawda, zawsze kasa na bake byla, czy z kims na pol, czy umylo sie auto sasiadowi, rozjebalo sie swinke 3 letniej siostrzenicy, reszty ze sklepu.. takie tam ;]
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 369 / 4 / 0
taka prawda, zawsze kasa na bake byla, czy z kims na pol, czy umylo sie auto sasiadowi, rozjebalo sie swinke 3 letniej siostrzenicy, reszty ze sklepu.. takie tam ;]
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
nom zgodze sie z tym.jak cpalam kase skolowac zawsze umialam a teraz nie cpam i mam dlug(szkola)i juz miesiac kombinuje jak ja zdobyc.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.